Çağatay Ulusoy’un ‘Kübra’ Dizi Çekimleri Hızla Devam Ediyor!

Internet Dizileri

Çağatay Ulusoy şu günlerde Kübra dizi çekimleri hızla devam ediyor.

Kapaktaki resmi dizi çekimlerinden alınan bir görüntüdür. Ulusoy bu diziyi de Netflix için çekiyor. Geçen yıl çektiği iki internet dizisi Netflix de yayın için bekliyor.

Önümüzdeki ay, ya da günlerde Terzi dizisi yayına girecektir. OGM Pictures’in çektiği dizide Çağatay Peyami adlı bir terzi karakterini hayat veriyor.

Daha sonra da Centilmen dizisi yayına girecektir. Centilmen dizisinde ‘Saygın’ adlı bir jigolonun hayatını anlatıyor. Bu dizi de henüz bir açıklama olmasa da önümüzdeki sonbahar aylarında yayına girecek.

Yeni çekimleri yapılan Kübra dizisinin yayını her halde seneye kalır.

KÜBRA NEDİR, KİMDİR?

Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer alacağı Kübra dizisinde ona Aslıhan Malbora (Merve), Nazan Kesal, Ahsen Eroğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi oyuncular eşlik ediyor. Mahallenin sevilen, sayılan, saygı gören ve değerli bir abisi olan Gökhan’ın içerisinde bulunduğu sanal arkadaşlık grubunda yer alan Kübra, ona kimsenin bilmediği konular hakkında bilgiler verir. Kübra internette bir sanal grubun adıdır. Hiç beklemediği anda bilmediği uyarı ve olayları Gökhan’la paylaşır.

Bu mesajlaşma giderek farklı bir hal alır ve Kübra, Gökhan Şahinoğlu’nun seçilmiş kişi olduğuna inanır. Bu inancın ardından olaylar bambaşka bir cepheye taşınır. Bu yolda Gökhan’ın sevenleri kadar düşmanları da karşısına çıkar. Anladığım kadarıyla ilginç bir konusu var.

Afşin Kum’un kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Taylan Biraderler oturuyor. İnternet yayın platformu Netflix için de büyük önem taşıyan yapım şimdiden izleyenleri kendisine bağlamış görünüyor.

İzleyici Çağatay’ın bu güne kadar canlandırdığı her karaktere önem vermiş ve ona ayrı bir ruh katmıştır. İzleyici de o karaktere  adeta aşık olmuştur. Bu da onlardan biri olacak!

Bekleyip göreceğiz.

Abdurrahman Balcılar

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir