Hakan: Muhafız 3.Sezon Geri Sayım Başladı: 3-2-1 Cuma Yayında…

Internet Dizileri

 

Hakan: Muhafız 3.Sezon geri sayımı sürüyor. 3-2-1 ve Cuma Saat:11.00 sıfır. İnternette yayın başlıyor. 190 ülkede 167 milyon seyirci yeni bölümle buluşacak!

2.sezon 8.bölüm finalinde heyecan dolu sahneler yaşanmış, ölümsüz Faysal (Okan Yalabık)  tabancasını çeker ve Zeynep’i (Hazar Ergüçlü) göğsünden vurur. Zeynep kanlar içinde yere düşer. Hakan; “Zeynep… Hayır… Bırakamazsın beni… Hayııır ” diye Avazı çıktığı kadar bağırır. Zeynep öldü mü?

Cuma 3.sezon başlaması ile 1.bölümün ilk sahnelerinde ölüp ölmediğini göreceğiz. Zeynep; Hakan’ı (Çağatay Ulusoy) çok seviyor. 3.sezon bölümlerinde çok güzel bir ikili olacaklar. Birlikte performanslarını alkışlayacağız.

Hazar Ergüçlü; Elle Dergisi Mart sayısına kapak olmuş ve röportaj vermiştir. Televizyon Gazetesi bu röportajdan alıntılar yapmıştır.

Hazar Ergüçlü’nün hayranları oyuncuyu Elle dergisinin kapağında görmekten de mutlu.Oyuncu, Mart sayısında derginin kapağını süslüyor ve iddiasıyla da kendini gösteriyor.

Dergide Hazar Ergüçlü için yapılan değerlendirme, “Kişiliğinin dehlizlerinde yol aldıkça endişeli ama bir o kadar da cesur. Kendine meydan okuyarak yürüdüğü oyunculuk yolunda başarılı bir kadınla tanışacaksınız” mesajıyla sunuluyor.

Aslen Kıbrıs’lı olan oyuncumuz, 2 markanın reklam yüzü olan Ergüçlü, Hakan dizisinde oynamaktan çok mutlu. Rol arkadaşlarını çok seviyor. Önceki 2 sezonda onun kavga sahnelerindeki başarısını gördük.

Hakan Muhafız dizisinin 3.Sezonu Cuma günü internette. Hazar Ergüçlü’nün de yer aldığı yapım bu sezon seyircisini mest edecek! Bilhassa Çağatay Ulusoy’un performansını çok beğeneceksiniz. Milyonlar Hakan’ı (Çağatay Ulusoy) bekliyor.

Keyifli Seyirler.

Abdurrahman Balcılar

1 thought on “Hakan: Muhafız 3.Sezon Geri Sayım Başladı: 3-2-1 Cuma Yayında…

  1. Már nagyon türelmetlenül várom.Nagyon kíváncsi vagyok a történetre,sikerül-e legyőzni a halhatatlanokat.És várom Cagatay új megjelenését.Bízom benne,hogy nagyon jól fog játszani,és sok izgalomban és örömben lesz részünk. Sok sikert Neked Cagatay !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir