Çağatay Ulusoy’un Kübra Dizisinin 2. Sezonu Geliyor!

Internet Dizileri

Çağatay Ulusoy‘un ‘Kübra‘ adlı dizisinin birinci sezon bölümleri 2024 Ocak ayı içinde ekranlarımıza gelmişti.

Birinci sezonun tüm bölümleri izleyenleri tarafından sevilerek izlenmiş, büyük beğeni toplamıştı. Seyirciler 2.sezon yeni bölümlerinin ne zaman geleceği sosyal medyada çok sorulur olmuştu.

Netflix ikinci sezon bölümlerinin önümüzdeki Haziran ayında yayınlanacağını açıkladı.

Kübra’nın 2.sezon bölümlerinde yönetmen olarak, Yağmur Taylan ve Durul Taylan’ın yer alıyor.

KÜBRA 2.SEZON BÖLÜMLERİNİN KONUSU 

Senaryosunu Murat Uyurkulak, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı birlikte yazmışlar. Senaryosunu Murat Uyurkulak, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı ‘nın kaleme aldığı Kübra’nın yeni sezon konusu belli oldu. Netflix OGM Pictures imzalı dizinin yeni sezonu için aynen şu ifadeler kullanılıyor.

Kübra hakkındaki gerçeğin ortaya çıkmasını inancı adına başka bir sınav olarak gören Gökhan’ın asıl mücadelesi şimdi başlamaktadır. Kendisini ‘Semavi’ yapan sarsılmaz inancının ona verdiği güçle aldığı her kararın artık bir bedeli vardır; yeni çıkmazların içinde, sadece düşman bildikleriyle değil, sevdikleriyle hatta kendisiyle de savaşması gerekecektir. Peki Gökhan, Semavi olarak yürümeyi seçtiği yolda, inancının gücüne sahip çıkıp doğru yolu bulmayı amaçlarken, Kübra ona karanlığı aydınlatmasında yardımcı olacak mıdır?”

KÜBRA 2. SEZON OYUNCU KADROSU

İlk sezonda olduğu gibi başrolde Çağatay Ulusoy yer alıyor.

Ulusoy ile birlikte Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu, Nazan Kesal, Cihan Talay, Aytek Şayan, Meriç Rakalar, Deniz Işın, Onur Ünsal, Mehmet Çağrı Çıtanak ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimler de kadroda yer alıyor.

Kübra dizisinin ikinci sezonu, 6 Haziran’da izleyicilerle buluşacak.

İlk sezonda olduğu gibi yine 2.sezon da beğeni ile izlenecektir.

Keyifli Seyirler

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir