Geçen Haftanın (27 Mart – 02 Nisan 2023) En Çok Seyredilen Dizileri!

TV Programları
Bu hafta 2023’ün 13.haftası. Geçen hafta yedi Ulusal kanalımızda  ekranlara gelen 30 dizinin reyting sıralamasını bakalım. Hangi dizi ilk ona girmiş, kaçıncı sırada yer aldığını göreceğiz.

Bu 30 dizinin her iki grupta ilk ona girenleri sizler için sıralaması şöyle: Her hafta olduğu gibi Total ve AB grubunda en yüksek puan alan dizileri sıralıyorum. TV8 ekranlarında gösterilen Survivor yarışma programı da reytingleri fena değil ama, ben eğlence programı olduğu için bu sıralamalara almıyorum.

 

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER :

27 MART PAZARTESİ (5 Dizi): Alpaslan Büyük Selçuklu (TRT1), Bir Küçük Gün Işığı (Atv), Yasak Elma (Fox Tv), Veda Mektubu (Kanal D), Ömer (Star Tv).

28 MART SALI (6 Dizi) : Ben Bu Cihana Sığmazam (Atv), Üç Kız Kardeş (Kanal D), Gecenin Ucunda (Star), Yürek Çıkmazı (Trt1), Taçsız Prenses (Fox), Aile  (Show).

29 MART ÇARŞAMBA (3 Dizi): Adım Farah (Star), Kraliçe  (Kanal D), Çöp Adam (Star Tv.

30 MART PERŞEMBE (5 Dizi): Aldatmak (Atv), Camdaki Kız (Kanal D), Gelsin Hayat Bildiği Gibi (Show), Al Sancak  (TRT1). Yüz Yıllık Mucize (Star).

31 MART CUMA (5 Dizi) : Kızılcık Şerbeti (Fox), Yalı Çapkını (Star Tv), Barbaros Hayrettin (TRT1), Ateş Kuşları (Atv), Tuzak Tv8.

01 NİSAN CUMARTESİ (2 Dizi): Gönül Dağı (TRT1), Kardeşlerim (Atv).

02 NİSAN PAZAR (5 Dizi) : Yargı (Kanal D), Teşkilat (TRT1), Güzel Günler (Show). Ego (Fox), Başım Belada –FİNAL– (Atv).

Haftanın En Çok İzlenenleri
TOTAL GRUBU:
1-YALI ÇAPKINI 26.Bölüm Star Tv………………………10,11
2.KIZILCIK ŞERBETİ 21.Bölüm Show…………………..9,27
3-GÖNÜL DAĞI 91.Bölüm  TRT1………………………….7,99
4.ALPASLAN BÜYÜK SELÇUKLU 49.Bölüm TRT1..6,69
5.CAMDAKİ KIZ 72.KanalD………………………………….6,57
6.KARDEŞLERİM 84.Bölüm Atv…………………………..6,54
7.AİLE  4.Bölüm Show ……………….………………………..5,82
8.YARGI 59.Bölüm Kanal D………………………………….5,50
9-ALDATMAK 24.Bölüm Atv………………………………..5,49
10.ÜÇ KIZ KARDEŞ 43.Bölüm Kanal D…………………5,34
AB GRUBU
1.KIZILCIK ŞERBETİ 21.Bölüm Show…..…………….…12,14
2.AİLE 4.Bölüm Show ……………….………………………….9,15
3.GÖNÜL DAĞI 91.Bölüm TRT1……………………………..8,24
4.YALI ÇAPKINI 26.Bölüm Star Tv…………………………7,66
5.CAMDAKİ KIZ 72.Bölüm Kana D…………………………7,57
6.YARGI 59.Bölüm Kanal D……………………………………7,28
7.ALPASLAN BÜYÜK SELÇUKLU 49.Bölüm TRT1…..6,19
8.ÖMER 10.Bölüm Star………………………………………….6,09
9.ADIM FARAH 5.Bölüm Fox…………………………………4,81
10-YASAK ELMA 169.BÖLÜM Fox……….…………………4,23

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 4 sıralaması :

Bu hafta 4 dizinin 2’si Total grubundan, diğer ikisi de AB.den sıralamaya giriyor.

1.KIZILCIK ŞERBETİ (SHOW) : Bu hafta haftanın dizileri arasında Kızılcık Şerbeti sürprizi devam etti. AB’de bu hafta puanını 12,14’e çıkardı. Yine Haftanın dizileri arasında ilk sıraya başkasına bırakmadı.

Kızılcık Şerbetinin oyuncu kadrosunda yer alan, Nursema yine diziyi izletti. Bu defa babası Abdullah Beye yüklendi. Annesi Pembe’yi sevmediğini söylemesini kulaklarıyla duymuştu. Eve dönmek için bu sözleri annesi Pembe’ye de söylemesini istedi. Beraber evin yolunu tuttular. Pembe Hanım kocasından kendisini sevmediğini, Alev’i sevdiğini duyunca bakalım tepkisi ne olacak. Diğer taraftan uçarı damat İbrahim’i amcası Ömer götürdüğü yeni inşaatın 3.katında aşağı itti. Ama tedbiri de almış file ağa düştü. İbrahim ecel terleri döktü ve bu korku ile karısından itirazsız boşanmayı kabul etti. Nursema artık asıl sevdiği Umut’a kavuşacak!

2.YALI ÇAPKINI (STAR): Bu hafta Yalı Çapkını, 26.bölümünde, Total’de aldığı 10,11 reyting puanıyla yine ikinci sırada yer aldı.

Seyran önceki bölüm finalinde duyduklarına dayanmış, yüzüğünü Ferit’in avucuna koymuştu. Bu bölümde Ferit Seyran’a yüzüğü tekrar taktırmak için çok uğraşır. Ama nafile başaramaz.

İfakat; Suna’ya kendi uygun gördüğü bir talip (Saffet) talibini kabul etmek zorunda kaldı. Suna’yı Seyran ve Ferit’le beraber Saffet’le akşam yemeğine çıkması için ikna eder. Zerrin’in kızı Pelin’e Ferit ile evlendirmek için oyunlarına devam eder.

3.AİLE (Show) : Aile, bu hafta reyting sıralamasında 3.sırada bu haftada yine Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’nın dizisi Aile var. AB grubunda 9,15 reyting puanı aldı.

Aile’nin 4. Bölümünde; Aslan ile Devin’in anlı şanlı bir nevi aşiret düğünü vardı. Dolarlar havada uçtu. Aslan düğünde zil-zurna sarhoş olana amcasının olay çıkmamasını istedi ama olmadı, olay çıktı, yumruklar konuştu. Devin’in evlenmek için şartlaını Aslan’a kabul ettirdi. Aslan’nın soy adını almadığı gibi, evlilik sözleşmesini imzalamadı. Aslan çok sevdiği Devin’i böyle kabul etti. Aslan’ın annesi bu duruma epeyce canı sıkıldı ama sesini de çıkaramadı.

4.GÖNÜL DAĞI (TRT1) : Gönül Dağı bu hafta Kardeşlerim dizisinden 4.lüğü aldı.91.bölümünde AB grubunda aldığı 8,24 reyting puanı ile haftanın dizileri arasında 4.sırada yer alıyor.

Tarım arazilerinin böceklerin istilasına uğramasıyla kasaba halkı zor durumda kalır. Amcaoğulları ve kasabalılar mantar aramaya başlarlar. Arama sırasında Taner’in başına ne gelenler. Asuman ve Münir arasında gerginlik devam eder. Gazeteden okuduğu haberle şaşıran Münir ne yapacağını şaşırır.

 

KANALLARA GÖRE SIRALAMA:

Total Grubunda:  Kanal D 3 dizi. Show, Trt1 ve Atv 2’er dizi,  Star Tv. bir dizi ile yer alıyorlar.

AB’de; Kanal D, Star, TRT1, Show ve Fox ikişer dizi ile yer alıyor.

HAFTANIN KANALI 

Bu hafta Total 3 ve AB’de 2 dizi ile toplamda 5 birincilik alan, Kanal D bu hafta da haftanın kanalı olmuştur.

 

FİNAL YAPAN DİZİLER

Geçen hafta  Fox Tv.nin  Taçsız Prenses 10.bölümünde final yaparak sona ermiştir.

Atv’nin Başım Belada dizisi de 5.bölümünde erken final yapmıştır.

 

MURAT ÜNALMIŞ YENİ DİZİ İLE GELİYOR

Yapımını MF Yapım’ın, yönetmenliğini deneyimli isim Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği, senaryosunu Eda Tezcan Çalışkan’ın kaleme aldığı “Gülcemal” dizisinin afişi de yayınlandı.
Dizinin başrolleri Murat Ünalmış ve Melis Sezen’in görkemli afişi yayınlandı. Dizi 6 Nisan Perşembe akşamı Fox Tv’de yayına giriyor.

Keyifli Seyirler

Abdurrahman Balcılar

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir