Kurt Seyit ve Şura / Seyit Mürvet’le imam nikahı ile evleniyor!

TV Programları

 1

Ay Yapım imzalı, Star tv.in super dizisi Kurt Seyit ve Şura İstanbul’un yayınlanan yeni sezon tanıtımında  Fahriye Evcen, Mürvet karakteriyle ilk kez ekrana geldi. Diziye yeni katılan Fahriye Evcen, Kurt Seyit ile imam nikahı ile evlendiklerini gördük. Ayrıca bu tanıtımda Kıvanç Tatlıtuğ imaj değiştirdiğini, sakalları ve saçlarını kısattığı gördük.

 

 YENİ SEZONUN BÜYÜK SÜRPRİZİ!

Kurt Seyit ve Şura İstanbul’un geçtiğimiz akşam (5 Eylül Cuma) yayınlanan sezon tanıtımı büyük yankı uyandırdı. Fahriye Evcen’in Mürvet karakteriyle ilk defa ekrana geldiği tanıtımda, Kurt Seyit, Mürvet’le imam nikahıyla evleniyor. Şura’nın gözyaşlarını tutamadığı bu sahneler Seyit ve Şura aşkının yaşayacağı büyük çıkmazı işaret ediyor

4   3

Yeni sezonda sürprizlerle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Kurt Seyit ve Şura’da şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak. Sezon finalinde Petro ve Billy’nin hazırladığı tuzakla hapse mahkum edilen Seyit, Barones’i öldürenin kendisinin olmadığı anlaşılınca mahkumiyetten kurtulacak.

6

Seyit’le kavuşmaya dair ümidini hiç yitirmeyen Şura ise eskisinden çok daha güçlü bir kadın olarak izleyici karşısına çıkacak. Birbirlerine duydukları aşktan başka hiçbir şeyleri olmayan Seyit ve  Şura’nın yolları sürpriz bir şekilde Mürvet ve annesi ile kesişecek ve bu kesişme hiç hesapta olmayan gelişmelerin yaşanmasına yol açacak.

 

KURT SEYİT’İN ZOR KARARI

2   5

Fahriye Evcen’in canlandıracağı Mürvet, Bulgar göçmeni bir Türk Kızı. Bulgaristan’daki savaş yıllarında annesinden ayrılmak zorunda kalan Mürvet, yıllar sonra İstanbul’da annesine kavuşacak.

Ay Yapım yapımcılığında gerçekleşen; Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah ve Fahriye Evcen’in rol aldığı Kurt Seyit ve Şura Eylül’de Star Tv. ekranlarında olacak.

kıvanç tatlıtuğ yeni imajı

Kıvanç Tatlıtuğ farkettiğiniz gibi yeni sezon için Seyit’in imajını değiştirmiş. Saçlarını ve sakalını kısaltmış. O dönemin milli mücadele hareketine uygun olan bir tip ortaya çıkmış.
Yeni sezona oldukça iddialı giren Kurt Seyit ve Şura, sevilen oyuncu Fahriye Evcen’in dizieye katılmasiyle izleyiciden beklenen ilğiyi şimdiden görmüş bulunuyor.
Kurt Seyit ve Şura, muhtemelen 16 Eylül Salı akşamı Star ekranlarında izleyisi ile buluşacak.

Keyifli seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar
Mail : ab.balcilar@hotmail.com
Blog: milliyet.com.tr/cansever

Not: Kaynak haber ve görseller Ay Yapım basın bülteninden alınmıştır.
Not: Burada yazılan tüm yazıların elektronik imza ve zaman damgası güvencesi altında yasal hakları korunmaktadır. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, internet vs.) kaynak gösterilmeksizin izin alınmadan kullanılmaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir