İçerde 11.Bölüm / Sarp kardeşi Umut’a bir adım daha yaklaşır!

TV Programları

 

cyhrgpuucaizwzs

Ay Yapım’ın yapımcısı olduğu, başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor ve Bensu Soral’ın oynadığı, Show Tv’nin Fenomen dizisi İçerde bu hafta heyecan dolu 11.Bölümü ile 28 Kasım Pazartesi akşamı Saat:20.00’de ekranlarımızda olacak!

Geçen bölümde Celal Baba, o meşhur çakmağı ile Köstenceli Akın Işık’ı arabasında cayır cayır yakmıştı. Kendisini ölümün eşiğinden alan Sarp, artık has adamı oldu.

Bütün adamlarına talimat verdi, “Bundan böyle bana gösterdiğiniz hürmeti Sarp’a da göstereceksiniz. Artık o benim en has adamımdır.” Bu sözleri duyan Davut’un pek hoşuna gitmez. Davut; “Kaçınılmaz sona doğru gidiyoruz, ya sen ya ben” diyerek Sarp’a posta koyar.

 

ekran-alintisiicr-11-fr-7d

Melek Sarp’a; “Artık bütün hayatımdasın” diyerek sarılır, duygularını itiraf eder.

ekran-alintisiicerde-11-fr-1

 

11.Bölümde neler olacak?

Hasan Alyanak kaçacak delik arar, acil yurt dışına kaçmanın yollarını arar. Şimdi hayatta kalabilmek için plan yapmak zorundadır. Celal’in adamlarına görünmeden kaçmayı başarır.

ekran-alintisiic-11-fr-8

Yusuf ve ekibi Köstenceli’nin öldürüldüğünü öğrenirler fakat Celal aleyhine herhangi bir ipucu bulamamışlardır. Artık hem Yusuf ve ekibi, görgü tanığı olarak hem de Celal’in adamları hain olarak Alyanak’ın peşindedir. Yüzüklü adam Coşkun tekrar ortaya çıkar.

ekran-alintisiicerde-11-fr-4

Eylem üzerinden Celal’e tuzak hazırlığı içindedir.

ekran-alintisiicerde-11-fr-2

Eylem’e gelen “Blog sitesini neden kapattın, daha çok haber yapacaktık seninle…” mesajı aklını karıştırır. Oyun başlasın dese de Mert ah bir çıksa karşımıza… diyerek geçmişi anımsar.

ekran-alintisiicerde-11-fr-5

Eylem durumu Mert’e anlatır. Mert bir yandan Füsun için Umut’u ararken diğer yandan Coşkun’un hayatta olduğunu öğrenir. Yusuf, Necip Uyanık kılığında Sarp ile tekrar iletişime geçer. Birbirinden haberdar olmayan iki kardeşin yolu hiç ummadıkları bir yerde kesişir.

 

İçerde yeni bölümüyle 28 Kasım Pazartesi akşamı Show Tv. ekranlarında…

cyb7kf4wiaakgma

Sarp kardeşi Umut arar. Onunla hergün burun-burunadır ama, Mert’in kardeşi olduğundan habersizdir.

İyi Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir