Medcezir, ödül toplamaya başladı!

Genel

BfImNtWCIAApe4K[1]

Star Tv. yayınlanan “Medcezir” ilk ödülünü aldı. Bilkent Televizyon ödülleri dalında verilen, bu yıl 2.si düzenlenen 14 kategoride dağıtılan ödüllerden, “En iyi Drama dizisi” dalında birinci olmuş, ödüle layık görülmüştür.


Bu yıl ikicisi düzenlenen, Bilkent Üniversitesinin öğrencileri tarafından seçilmiştir. Medcezir, 2013 yılının son dört ayında dizinin her yönüyle performansı övgüye değerdi. Her Cuma akşamı AB kategorisinde birinciliği hiçbir diziye bırakmamıştır.
Geçtiğimiz günlerde Bilkent Televizyon ödülleri tertip komitesi, Medcezir setine ziyaret etmiş ve ödül Plaketini vermiştir. Bu başarıda, başta Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Mine Tugay, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Şebnem Dönmez, Murat Aygen ve Can Gürzap’ın payı çok büyüktür. Ayrıca alt kadrolarda oynayan, diğer oyuncuların da katkısını küçümsememek lazım.


Ay Yapım’ın bu sevilen dizisi “medcezir” 2014 yılında ödüle doymayacağı tahmin ediyorum. Ayrıca, 2014 yılında Çağatay Ulusoy (En iyi erkek oyuncu), Serenay Sarıkaya (En iyi kadın oyuncu), Barış Falay, Taner Ölmez (En iyi yardımcı erkek oyuncu)ve Hazar Ergüçlü (En iyi kadın yardımcı oyuncu) dallarında ayrı, ayrı, ödül almalarını bekliyorum.
Saygılar, sevgiler.
Abdurrahman Balcılar
Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar
Mail : ab.balcilar@hotmail.com
Blog: milliyet.com.tr/cansever
Not: Görseller internetten alınmıştır.

1 thought on “Medcezir, ödül toplamaya başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir