Medcezir / Yeni sezon 39.bölümde neler olacak!

TV Programları

Medcezir, şu günlerde yeni sezon 39.bölüm çekimleri başladı. Geçtiğimiz 13 Haziran Cuma akşamı 38.bölüm ile sezon finali yapmış, oyuncuları ve tüm ekip iki aylık bir tatile çıkmışlardı. Asım şekip Kaya ile Sude Beylice’nin düğün gecesinde istenmeyen olaylar olmuştu. Selim Serez ile Ender Serez  düğüne sürpriz bir şekilde gelen Sinan Bey yüzünden karı-koca kavgası etmişler. Oradan hızla uzaklaşırken, arabaları üç takla atmışlardı. Peşlerinden gelen Yaman ile Mira olaya şahit olmuşlar, hemen arabanın başına gitmişler ve 38.bölüm burada acı sonla bitmişti.

tumblr_n345ns32xj1tt83lno1_500 ender

Kaza sonunda neler olduğunu bu yeni bölümde göreceğiz. Ender Serez karakterini can veren Mine Tugay diziden resmen ayrıldı. Şimdi biz onun cenaze merasimini şahit olacağız ve öldürülerek diziden çıkarılmış olacak. Benim arzum Ender Serez karakterinin öldürülmemesi, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılıp, uzun bir nekahat döneminden sonra, estetik ameliyatı geçirip yeni bir yüzle, yeniş bir oyuncu ile Ender Serez karakterinin devam etmesi. Bu karakter için diziye yeni giren Aslı Orcan çok uygun. Son bölümde gazeteci olarak çok az gözükmüştü, Bir çok izleyicimiz farkında bile değildir.

Serez’lerin kocaman köşkünde üç bekar erkeği düşünemiyorum. Selim Serez, Mert ve Yaman evin kadını yok. Selim Serez’in evlenmesi lazım, Mert’e yeni bir cici anne. Muhtemelen çevresindeki gazeteci kadın (Aslı Orcan) ile evlendirilecektir. Artık çok sevdiği eski karısı Ender Hanımın üstüne bir aşk evliliği olur mu bilemem.

Bu kararı verecek olan, senaristimiz Ece Yörenç. Bu bölümü yazdı bile. Şu sıralarda Teaser çekimleri yapılıyor.  Setten ilk görüntü. oyuncular toplu halde.

BvHSwMDCYAArbV3 MEDCESİR

Selim Serez ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılacak. Yaman, öz babası kadar sevdiği Selim Bey’in başında bu yazı geçirecek. İzmir’e annesinin yanına gitmekten vazgeçecek. Kardeşi kadar sevdiği Mert’i de yalnız bırakmayacaktır.

Mira daha önce anne-babasının kararı ile Amerika’ya gidecek. Bir müddet sonra çok sevdiği Yaman’a kavuşacaktır. Bu bölümde sürpriz olarak Amerika çekimleri de yer alacaktır.

Bu yılın Türkliye güzeli Amine Gülşe Medcezir’e katıldı. Zengin bir kız olarak Yaman’ın etrafında dolaşacak, Yaman’ın kalbini hoplatacak. Mira’nın da tepesinin tasını attıracaktır. Bir müddet Yaman-Mira gerginliği yaşayacağız.

BuwDC3xIAAAbCh5 yaman-mira

Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya ayrı ayrı da olsa bu yaz çok güzel tatil yaptılar. Serenay Bodrum’da annesi ile birlikte uzun bir tatil yaptı. Çağatay da önce Ayvalık’da, daha sonra Çeşme’de gününü gün etti.

Ay Yapım her iki başrol oyuncusunun ücretlerini süper zam yaparak ödüllendirdi. Çağatay’ın ücreti 25 binden 40 bine, Serenay’ın ücreti de 20 binden 30 bine çıkartıldı. Bu ücret dopingi ile yeni sezonda çok güzel işer çıkartacaklardır.

Bu6zPKlIIAAna3G MEDCEZİR 2

Milyonca izleyici şimdi muhtemelen 12 Eylül Cuma akşamı başlayacak olan Medcezir’in 39.bölümünü Star ekranlarında bekliyor. Yaman – Mira aşkı kaldığı yerden devam edecek.

Buve7fZCIAEu0wP yaman

Medcezir yeni sezonda gene Cuma akşamların her iki kategoride reytinglerin birincisi olmaya aday. Fox Tv.in Karagül dizisi Cumartesi’ye alındı, yeni dizisi Kiraz Mevsimi Cuma akşamında Medcezir’in en ciddi rakibi gibi gözüküyor.

Medcezir’in yeni bölümlerinde, Star ekranlarında buluşmak üzere…

Keyifli Seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internettenve Medcezir Twitter sayfasından kopyalanmıştır

 

Not: Burada yazılan tüm yazıların elektronik imza ve zaman damgası güvencesi altında yasal hakları korunmaktadır. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, İnternet vs.) kaynak gösterilmeksizin izin alınmadan kullanılmaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir