Meryem Uzerli / Star Tv. ile anlaştı, 7 maddelik şartlarını sıraladı!

Magazin

meryem-uzerlinin-dudak-ucuklatan-serveti-muhtesem-yuzyil-_645935_340_226

Meryem Uzerli ülkemizde “Muhteşem Yuzyıl” ile tanındı. 100 Bölüm oynadıktan sonra, çok yotuldum diyerek, “Tükenmişlik Sendromu” hastalığına yakalanmış ve ülkesi Almanya’ya dönmüştü.

Uzun bir bekleme süresi yaşayan Uzerli, yapımcıları peşinden bir hayli koşturdu. Sonunda 7 maddelik şartlarını kabul ettirdiği Star Tv. ile 2 milyon liraya 2 yıllınığına anlaştı. Prensipte anlaşan el sıkışan Meryem Uzerli ile Star Tv.müdürü Ömer Özgüner ile 25 Temmuz’da anlaştı. Önümüzdeki günlerde imzalar atılacakmış.

Meryem Uzerli 7 maddelik şartları şöyle:

1. Ücretine % 100 zam yapılacak, bölüm başına 60 bin TL. alacak. (Muhteşem Yüzyılda bölüm başına 30 bin TL almıştı.)

2. Star Tv.den 2 yıllık anlaşma için  2 milyon TL. alacak.

3. Seçtiği yapımcının dizisinde oynayacak.

4 . Set süresi 9 saati aşmayacak.

5. İstanbul’da ev tutulacak. Evin ücreti yapımcıya ait olacak.

6. Haftanın 3 gün Almanya’da olacak.

7. Uçak biletlerini yine yapımcı karşılayacak.

Meryem Uzerli bu işi sıkı tutmuş, kararını vermiştir.  “Gel bizim starımız ol” diyen Star Tv.in teklifini kabul etmiş. Bundan ala teklif mi olur? Her madde çok güzel.

muhtesem-yuzyil-can-ates-1374702

Meryem Uzerli, geçen yıl Antalya Televizyon Ödülleri’nde dizi sürelerinin uzunluğundan dert yanarak “Türkiye’de dizilerin 110-120 dakika olması manyaklık!” diyen ünlü oyuncu buna da önlem aldı. Uzayıp giden set saatlerine ‘En fazla 9 saat çalışırım. 1 dakika fazla olmaz’ diyerek sınırlama getirdi. Bir de 4+3 formülü var. 4 gün İstanbul’da olacak, 3 günde memleketi Berlin’e ailesinin yanına gidecek. Uçak biletleri de yapımcı firma tarafından karşılanacak. İstanbul’da Uzerli’nin isteğine göre bir ev ya da otel odası tutulacak. Ücreti yine yapımcının cebinden çıkacak. Bir de gelen reklam filmleri var. Ünlü bir kozmetik markası Uzerli’ye astronomik bir rakama reklam teklifinde bulundu. Uzerli ona da ‘evet’ derse Berlin’e küçük bir servet yapmış olarak dönecek.

Şu günlerde kızının babası Can Ateş evlilik hazırlıklarına başlamış, İstanbul’a dönmeye hazırlanan Meryem Uzerli için, Can Ateş ev aramaya başlamış.

250620140954142205537 can ateş

Şubat 2014’te Berlin’de kızı Lara’yı dünyaya getiren Uzerli, uzun süre Can Ateş’le arasına duvar örmüş ve kızını görmesini yasaklamıştı. Zamanla öfkesi dinen güzel oyuncu, 15 Haziran Babalar Günü’nde Can Ateş ve kızı Lara’yı buluşturmuştu.

Bu6-D10IAAAq2uS m.uzerli

Bu buluşma sonrasında oldukça mutlu olan ünlü işadamı kızıyla çektirdiği fotoğraflarını instagram’dan paylaşarak sevincini herkesle paylaşmıştı. Uzerli ile buluşmasında pişmanlığını dile getiren Ateş, güzel oyuncunun öfkesini dindirdi. Şu sıralar sık sık telefonla görüşen ikiliden ünlü işadamı, her ay Berlin’de yaşayan eski sevgilisi ve kızını görmeye gitmeye başladı.

‘Tükenmişlik Sendromu’nu atlatan Uzerli, yeni bir proje için Türkiye’ye dönmeye hazırlanıyor. Bu durumu fırsata çevirmek isteyen Can Ateş ise şu sıralar kızı Lara ve Uzerli’nin rahat yaşayabilmesi için ev arayışına girdi. Ünü işadamının yakın çevresinden edinilen bilgiye göre, Can Ateş, Meryem Uzerli ile aynı evde yaşamayı ve hatta gerekirse evlenmeyi bile düşünüyor.

Ben gene de Star Tv. ile asıl imzalar atıldıktan sonra bu iş oldu diyorum. Şartlar Uzerli’nin istediği gibi. Star Tv. bu işten ne kazanacak, Star Tv.in yeni yüzü olacak, kurum da oynadığı dizinin reytigleri ile reklam gelkirlerini arttıracaktır.

Hem güzel oyuncu Meryem Uzerli, hem de Stra Tv. için hayırlı olsun  diyorum.
Saygılar, sevgiler.
Abdurrahman Balcılar
Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar
Face : ab.balcilar@hotmail.com
Blog: milliyet.com.tr/cansever
Blog: balcilar-blog.com
Not: Görseller internetten kopyalanmıştır.

Kaynak: Makaron’dan Gülşen Yüksel’in haberi. Takvim Gazetesi.

Not: Burada yazılan tüm yazıların elektronik imza ve zaman damgası güvencesi altında yasal hakları korunmaktadır. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, İnternet vs.) kaynak gösterilmeksizin izin alınmadan kullanılmaz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir