Karadayı / Mahir ve Feride Balayı’nda!

TV Programları

111-6

Baş rollerini Kenan İmirzalıoğlu ve Berguzer Korel’in oynadığı Karadayı’da Mahir ve Feride evlendikten sonra, şimdi de balayına çıktılar.

Karadayı’da Mahir ve Feride’nin izleyenlere büyük sevinç yaşatan nikahlarının ardından adada geçirecekleri büyüleyici balayı anları yeni bölümde ekrana gelecek.

Dizinin yeni bölümünde; kaçak olan Mahir teslim olmadan önce bir günlüğüne de olsa Feride’yle güzel bir gün geçirecek. İkilinin nikahları kıyıldıktan sonra Burgazada’nın doğal güzelliğinde yaşayacakları romantik anlar; çıkacakları bisiklet turları ve baş başa yapacakları piknik seyircilere uzun zamandır bekledikleri mutlu sahneleri sunacak.

Geçirdikleri zorlu günleri arkalarında bırakarak yeni bir başlangıç yapan Mahir ve Feride’yi sarsan haber ise Mehmet Saim’den gelecek. Tutuklanan Mehmet Saim’in cezaevi yolunda firar etmesi korku dolu anlara sahne olacak.

111-1 (5)

111-1 (4)

111-1 (3)

111-1 (2)

111-1 (1)

111-7

Ay Yapım imzalı senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar’ın üstlendiği Karadayı yeni bölümüyle 18 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’da ATV’de ekrana gelecek.

Karadayı 8 Haziran’da 114.Bölümde final yapacak ve üç sezonluk yayın hayatını son verecektir.

İyi Seyirler

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Haber ve görseller Ay Yapım, Persona Sanat Basın Bülteninden alınmıştır.

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir