Yalı Çapkını; 15.Bölümde Görkemli Yılbaşı Kutlama Yemeği!

TV Programları

 

Yalı Çapkını dizisinin son bölümü olan 15.bölüm finalinde herkesi bir araya getiren yılbaşı yemeği verildi. Yemeğin mimarı Ferit oldu. Seyran’ı omuzana atıp baba evinden kaçırır. Geceyi bağ evinde geçiren Ferit, gece sabahında Seyran’ı dinledi. Çocukluk hayallerini anlatı. Seyran, babası Kazım’ın yılbaşı kutlaması için Gavur adeti diye küçümsemesi ve içindeki burukluğu anlattı.

Ferit ile Seyran o gece sarılarak yattı. Seyran (Afra Saraçoğlu)  karısına, sırılsıklam aşık olan olan Ferit de, (Mert Ramazan Demir) karısı Seyran’ın bu arzusu gerçekleştirdi.

Önce yılbaşı hediyeleri satan bir mağazaya gittiler. Seyran gönlünce yılbaşı hediyeleri aldı. Orada Pelin ve yeni arkadaşını rastlarlar. Ferit, Pelin ile konuşur. Ok diyerek Pelo ile aralarında  önemli bir aşk olmadığını karısına gösterir.

Ferit, bağ evinde mükellef yıl başı yemeği hazırlatır. Bütün aileyi bu yemekte toplar. Seyran’ın babası ve Ferit’in dedesi Halis ağayı yemekte buluşturacak ve barıştıracaktır. Bu konuda Seyran ile bahse girmişlerdi. Ferit kazanırsa Seyran’ın kendisine hava alındaki öpücükten daha uzun öpmesini istedi. Seyran ise üniversiteye yazılma konusunu istedi. Bakalım kim kazacak!

Halis Ağayı (Çetin Tekindor) ikna etmek Pelin’in halası Hattuç hanıma (Şerif Sezer) düşer. Yalıya gider ve Halis ağayı ikna etmesiyle de Halis ağa da bu yemeğe katılır.

Tüm aile üyeleri, yalının hizmetlileri dahil bir masa etrafında toplanırlar. Son konuşmayı Halis Ağa yapar. Sonra Halis Ağa ‘Böyle bir günde küslük olmaz’ diyerek, Kazım’a sarılır, barışırlar ve olanlar unutulur.

Bu yemekte en çok mutlu olan Seyran olmuştur. Masa altında Ferit’in uzattığı elini tutar. Ferit’in artık onu sevdiğini ve o elde sıcaklığını hisseder. Artık aralarında aşk başlamıştır.

İzleyici bu kadar ekran başın oturtan ve görsel bir göz ziyafeti sunan, Ogm Pictures – yapımcı Onur Güvenatam‘a teşekkürler. Gerçekten Totalde aldığı 15,31 reyting puanını hak etmiş. Tüm bu güçlü oyuncu kadrosunun emeklerine, ellerine sağlık. Her birinin ziyadesi ile bu  başarıda payları büyük. Yolları açık olsun.

Cuma akşamı 16.bölümde Star Tv.de buluşmak üzere keyifli seyirler.

Abdurrahman Balcılar

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir