Geçen Haftanın (09 – 14 Ekim 2018) En Çok İzlenen Dizileri!

TV Programları

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 07 – 14 Ekim 2018 Tarihleri arasında en çok seyredilen altı Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 30 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren, Öne çıkan dizilerin, haftanın dizi karnesini aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

 

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER :

Çukur (Show), Söz (Star), Yasak Elma (Fox), Koca Koca Yalanlar (Kanal D), Egenin Hamsisi (TRT1), Can Kırıkları. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (ATV), Ufak Tefek Cinayetler (Star Tv), Kadın (Fox), Sen Anlat Karadeniz (Atv), Çocuklar Duymasın (Kanal D), Jet Sosyete (TV8),  Bizim Hikaye (Fox), Avlu (Star), Bir Zamanlar Çukurova (Atv), Arka Sokaklar (Kanal D), Gülperi (Show Tv), Kızım (Tv8), İstanbullu Gelin (Star),  Aşk ve Mavi (Atv), Payitaht Abdülhamid (TRT1), Erkenci Kuş (Star Tv), Bir Deli Rüzgar ( Fox Tv), Bir Umut Yeter (Kanal D), Kalk Gidelim (TRT1),Yeni Gelin (Show Tv), Elimi Bırakma (TRT), Ağlama Anne (Atv), Bir Litre Gözyaşı (Kanal D) ve Savaşçı (Fox Tv) dizilerinin yeni bölümleri yayınlandı.

 

HAFTANIN DİZİLERİNDE ;

Total’in ilk sırasında ATV’nin sevilen dizisi  Sen Anlat Karadeniz 13,96 ile bu hafta da birinci sırada yer aldı.  Total’in 10.sırasında Fox Tv’in “Bizim Hikaye” dizisi 6,27 ile yer alıyor.

AB’nin ilk sırasında; yeni karakterlerin ilavesiyle “Çukur” 12,42 puanla yer alıyor. TRT1’nin Kalk Gidelim dizisi AB’de aldığı 5,55 puan ile 10.sırada yer alıyor.

 

BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN İLK ONA GİREN DİZİLERE GÖZ ATALIM!

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.

 

GEÇEN HAFTA EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDE:

Total ilk 10 :

1.Sen Anlat Karadeniz 25.Bölüm (Atv)…………………..13,96 – 36,05

2.Bir Zamanlar Çukurova 5.Bölüm (Atv)………………..11,20 – 27,93

3.Çukur 37.Bölüm (Show Tv)………………………………..11,13 – 27,30

4.Kadın 34.Bölüm (Fox Tv)……………………………………9,84 – 25,07

5.Savaşçı 50.Bölüm (Fox Tv)…………………………………9,16 – 24,50

6.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 110.Bl.(Atv)…….8,42 – 21,25

7.Söz 54.Bölüm (Star Tv)……………………………………….7,64 – 18,59

8.Arka Sokaklar 490.Bölüm (Kanal D)……………………6,92 – 17,10

9.Gülperi 5.Bölüm (Show Tv)…………………………………6,93 – 16,76

10.Bizim Hikaye 42.Bölüm (Fox Tv)……………………….6,27 – 15,62

 

AB’de ilk 10 :

1.Çukur 37.Bölüm (Show Tv)……………………………….12,42 – 31,17

2.Bir Zamanlar Çukurova 5.Bölüm (Atv)……………….8,92 – 23,87

3.Kadın 34.Bölüm (Fox Tv)…………………………………..8,66 – 23,55

4.Sen Anlat Karadeniz 25.Bölüm (Atv)…………………..8,30 – 22,52

5.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 110.Bl.(Atv)……7,92 – 21,44

6.İstanbullu Gelin 56.Bölüm (Star Tv)……………………7,30 – 19,13

7.Jet Sosyete 16.Bölüm (TV8)………………………………..6,32 – 15,87

8.Erkenci Kuş 15.Bölüm (Star Tv)………………………….5,68 – 15,60

9.Ufak Tefek cinayetler 36.Bölüm (Star)…………………5,62 – 15,11

10.Kalk Gidelim 41.Bölüm (TRT1)………………………….5,55 – 15,23

 

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

1.SEN ANLAT KARADENİZ : ATV’nin iddialı dizisi 25.bölümünde TOTAL’de aldığı 13,96 puanla haftanın dizileri arasında ilk sırda yer alıyor.

Tahir vicdanıyla baş başa!

Tahir, Mustafa’nın katil olmasına engel olurken kendi öfkesine hakim olamaz. Vedat’la hesaplaşmasını tamamlamaya karar veren Tahir çizgiyi aşar. Nefsine yenilen Tahir için merhametsizliğinin geri dönüşü olacak mı? Murat, Nazar için endişelenirken sevdiğinin kendisi için Vedat’la olduğunun farkında değildir. Murat için çok büyük bir bedel ödeyen Nazar, her şey için çok geç olduğunu düşünmesine rağmen Murat’ın elinden tutabilecek mi? Tahir vicdanının sesini dinleyip teslim olmaya karar verir. Zalimliğinin bedelini özgürlüğüyle ödemeye hazır olan Tahir, beklediğinden büyük bir bedel mi ödeyecek? Vedat’ı gömdüğü mezara girerken yanında kimi sürükleyecek?

 

2.ÇUKUR : Show Tv’nin sevilen, heyecan veren dizisi Çukur AB’de aldığı 12,42 reyting puanı ile ikinci sırada yer aldı.

Çukur 37. Bölümünde; Yamaç, Vartolu ve Cumali güçlerini birleştirir. Koçovalı Kardeşler, Çukur’u yeniden kazanmak için harekete geçerler. Ancak Cumali ile Vartolu arasındaki yüksek tansiyon Yamaç için işleri güçleştirecek. Yamaç bir yandan hedefi uğruna mücadele ederken diğer yandan Cumali ile Vartolu’nun arasında kalacak.

Koçovalı Kardeşler tüm engellere rağmen omuz omuza savaşlarına devam ederken; kardeşlerden biri beklenmedik bir anda İdris’in karşısına çıkacak ve büyük yüzleşme yaşanacak.

 

3.BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA : Atv’nin yeni dizisi ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 5. bölümünde Total’de aldığı 11,20 reyting puanı ile 3.sırada yer alıyor.

Yılmaz firar ediyor!
Bir Zamanlar Çukurova’da heyecan iyice artıyor. Züleyha’ya rüya gibi bir hayat bahşettiğini düşünerek karşısında mutlu bir kadın görmek isteyen Demir, onun buğulu gözlerini gördükçe çılgına dönecek! Aklı fikri Yılmaz’da olan Züleyha, bulduğu ilk fırsatta çiftliği terk ediyor. Züleyha’nın konakta yokluğunu fark eden Demir ise adeta ateş püskürüyor! Artık sabrını koruyamayan Demir’in, Züleyha’ya el kaldıracak kadar gözü dönecek ve Züleyha’nın kaçışı, Demir’in hiç bilinmeyen yönlerini ortaya çıkartacak. Hünkar, bu yaşananlardan çok tedirgin. İçine düştüğü durumdan hem korkuyor hem de endişeleniyor. Bir sonraki adımını nasıl atacak? Hem Züleyha’sına kavuşmak, hem de Demir ve Hünkar’dan hesap sormak için hapisten kaçan Yılmaz gördüğü manzara karşısında ne yapacak? Züleyha için elini yeniden kana bulayacak mı?

4.KADIN : Fox Tv’nin sezon dizisi Kadın 34.bölümde Total’de 9,84 reyting puanı ile haftanın dizileri arasında 4.sırada yer alıyor.

Jale’nin Sarp’ı gördüğünü Bahar’a söylemesi üzerine Bahar, büyük bir paniğe kapılır. Bahar’a aşık olduğunu artık kimseden saklamayan Arif de babasına bunu açıkça söyler. Başka uygun ilik bulunamaması üzerine iliği Şirin’den almak zorunda kalan Jale, Bahar’ı ikna etmeye çalışır. Ama Bahar’ı Şirin’e muhtaç olma düşüncesi bile korkutmaktadır. Şirin’in bir yalanını daha yakalayan Enver, onu bir daha evde görmek istememektedir. Bunun üzerine evi terk eden Şirin’in ise bir sonraki hamlesi ne olacaktır?

 

5.SAVAŞÇI : Fox Tv’nin savaş filmi serisinde iddialı. Total’de aldığı 9,16 reyting puanı ile bu hafta haftanın dizileri arasında beşinci sırada yer alıyor.

SAVAŞÇI’da nefesler tutuluyor!

Albay Kopuz ve Kılıç Timi’nin diğer üyeleri Yüzbaşı Bahtiyar’ın engellemelerine rağmen Haydar, Serdar ve Emre’nin vurulmuş olduklarını görünce büyük şok yaşarlar. Suikastlerin Kağan’la ilgisi olduğundan şüphelenen Albay Kopuz, olayın izini sürmeye başlar.

Kağan ise Leyla’ya neler yapabileceğini göstermiştir. Leyla’nın Kağan’la ilgili şüpheleri devam ederken, Karon Kağan’a yeni bir görev verir. Karon’a ulaşmak için işi kabul eden Kağan beklenmedik gelişmelerle karşı karşıya kalırken, Albay Kopuz şüphelerinde haklı mı çıkacaktır?

 

KANALLARA GÖRE SIRALAMA :

Total grubunda ilk on: Atv 3 dizi  ve Fox Tv 3 dizi ile yer aldı. Show Tv 2 dizisi ile sıralamaya girdi. Star Tv ve Kanal D. birer dizi ile yer almıştır.

AB’de ilk on: Atv 3 dizi ve Star Tv 3. dizi yer alıyor.  Show Tv, Fox Tv, TRT1 ve TV8’den birer dizi yer almıştır.

Bu haftanın kanalı; ATV  Total 3 dizi, AB’de 3 dizi ile haftanın kanalı olmuştur.

 

Ekim ayının ortalarına geldiğimiz şu günlerde bütün sezon dizileri başladı ve devam ediyor.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Total ve AB Reyting ölçümleri MedyaRadar sayfasından alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir