Alperen Duymaz’dan Yeni Bir Dizi Geliyor – EGO

TV Programları

Alperen Duymaz Fox Tv‘de yeni bir dizi ile geliyor. EGO – Erkeğe Güven Olmaz. Sevilen oyuncu bu dizide başrolü Melisa Aslı Pamuk ile paylaşıyor.

Erkeğe Güven Olmaz, kısa adı ile Ego‘nun çekimleri başladı ve hızla devam ediyor.

Alperen Duymazı hepimiz Bodrum Masalı ile tanıdık. 2016-2017 yıllarında Kanal D ekranlarında izledik. Ateş karakteri olarak izleyici çok sevdi ve adını duyurdu. 42 bölüm sürdü ve bitti.

Alperen Duymaz, daha sonra Zemheri (2020), Çarpışma (2018-2019) dizisi ile oldukça tanındı ve başarılı oldu. Acı Aşk, Çukur’da Komiser Emrah olarak oldukça ses getirmişti.

Duymaz son olarak, Son Yaz dizisinde Ali Atay ile birlikte başrolü oynadı, Akgün Gökalp Taşkın karakterin, canlandırdı. Fox Tv’de 2 sezon 42 bölüm oynadı.

Alperen Duymaz, 3 Kasım 1992 Ankara-Mamak doğumlu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Konservatuvarı Tiyatro bölümünde eğitim almış.

Melisa Aslı Pamuk, 2011 Miss Turkey yarışma birincisi. Kara Sevda, Yer Gök Aşk, Çarpışma, Yeni Hayat, Kırmızı Oda ve şimdi Ego dizide ‘Sibel’ karakterini canlandırıyor.

 

EGO YAKINDA FOX TV EKRANLARINDA 

Yapımcılığını Pastel Film’in, yapımcılığını Efe İrvül ve Yaşar İrvül’ün üstlendiği, yönetmenliğin, Doğa Can Akafarta’nın yaptığı, senaryosunu Erkan Birgören yazıyor.

 

GÜÇLÜ BİR KADROSU VAR

Kadrosuyla dikkat çeken ve çekimleri Antalya’da başlayan dizide;

Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut, Hülya Gülşen Irmak, Derya Beşerler, Can Adalıer, Emirhan Dönmez, Tuna Orhan, Naz Sayıner, Ahmet Şeninak ve Erdal Küçükkömürcü gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

 

Dizide; Elif’le (Rüya Helin Demirbulut) Erhan (Alperen Duymaz) birbirlerini çok seven nişanlı bir çifttir ve hayattan en büyük beklentileri evlenip, mutlu bir yuva kurmaktır. Yaşantılarının rutini, Erhan’ın trajik aldanışı ile bozulur ve Erhan, ödenmesi çok güç bir borç yüküyle karşı karşıya kalır. Birlikte gittikleri, Erhan’ın iş gezisinde aldıkları bu haberle hayatları da psikolojileri de alt üst olacaktır. Ödemeleri neredeyse imkansız olan borç hayatlarını kabusa çevirmişken, Erhan’ın patronu Sibel’in (Melisa Aslı Pamuk) yaptığı teklif hayatlarını sonsuza dek değiştirecektir.

Ben bütün kalbimle oyuncularımıza başarılar diliyorum, kendi adıma bu kadro ile başarılı olacağına eminim. Dilerim reytingleri bol olur da kısa sürmez.

Keyifli Seyirler.

Abdurrahman Balcılar

 

Not: Dizi hakkında bilgi ve görseller fox Tv sayfasından alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir