Çağatay Ulusoy’un ‘Gaddar’ Dizisi Beklenen Reytingi Aldı mı?

TV Programları

Çağatay Ulusoy yıllar sonra dijital kanallardan kopmadı ama, bir ulusal kanalda dizisi ‘Gaddar‘ yayınlanmaya başladı. Üç bölüm geride kaldı.

Beklenen reytingleri elde etti mi? Bazı sevenleri etti dese de, büyük çoğunluk etmediğini söylüyor! Peki neden? Ben Çağatay’ı çok iyi tanıyorum. 2011 – 2012 yıllarında yayınlan ilk dizisi, ‘Adını Feriha Koydum‘ hani derler ya sinemalar için, kapalı gişe oynadı derler. Dizinin yayınlandığı geceler hayat durur, reytinglerin en tepesinde yer alırdı.

2013 – 2015 yıllarında yayınlanan Medcezir de ona keza. Cuma günleri yayınlanan bu dizler Cuma günleri yayınlanmış, Cuma uğurlu günü kabul edilmiştir.

Daha sonra 2016 da yayınlanan ‘İçerde’ dizisi de öyle.

 

PEKİ YANLIŞ OLAN NEYDİ?

Yine Cuma dendi ama, Neredeyse 2 sezondur yayınlanan iki dizi, Cuma seyircisini paylaşmış durumdaydı. Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti…  Başka bir gün seçilmeliydi. O günde, Gaddar o günün reyting birincisi olurdu.

Başka bir yanlış Gaddar’ın başrol oyuncusu Sümeyya Aydoğan her nasılsa Serenay Sarıkaya’ı andırıyordu? Oyunculuğu fena sayılmaz! Seyredilir..

Bana göre en büyük etken Cuma günü… Ben Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını ve Gaddar, her üçünü de seyrediyorum.

 

Gaddar, gün değiştirirse beklenen reytingleri alır diyorum. Gün değiştirmez ise ne olur. İlerleyen bölümlerde 2.sırada yer alabilir.

Kadrosu son olarak, Erdal Özyağcılar’ın katılımı ile kadro iyice dikkati çekiyor.

Hayırlı olsun, reytingi bol olsun diyelim.

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir