Burak Deniz ile Serenay Sarıkaya Şahmaran Dizisinde.

Internet Dizileri

Burak Deniz nereden nereye geldi. Serenay Sarıkaya onunla baş rol oynamayı kabul etti. Yanlış anlaşılmasın bu başarı Burak Deniz’in oyunculuk kariyerinin nereden nere geldiğini gösteriyor.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Sarıkaya Natflix için çekilecek “Şahmaran” dizisinin başrolünü Burak Deniz ile oynamayı kabul etmiş. Uzun süredir içine sinen bir proje arıyormuş. Hem proje, hemde başrol erkek oyuncuya tamam demiş.

 

Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy ile 2013 – 2015 yılları arasında Medcezir dizisinde “Mira Beylice” karakteri ile harikalar yaratmıştı. O dizide Burak Deniz’de yardımcı oyuncu, Kaleci Aras karakteri olarak oynamıştı. Ben de ilk defa bu dizide tanımış, seyretmiştim.

Ünlü oyuncumuz Serenay Sarıkaya’yı hepiniz tanırsınız ben asıl sizlere Burak Deniz’i tanıtmak istiyorum.

BURAK DENİZ KİMDİR

Burak Deniz, İstanbul 1991 doğumlu olup, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Sanat tarihi bölümünü bitirmiştir. Lise yıllarında oyunculuk atölyesinde cast direktörü Gökçe Doruk Eten keşfetmiştir. İlk oyunculuğu 2011 yılında Kolej Günlüğü dizisinde olmuştur. Sultan (2012), Kaçak (2013), Medcezir (2014), Tatlı Küçük Yalancılar (2015), Gecenin Kraliçesi (2016), Aşk Laftan Anlamaz (2016) ve Bizim Hikaye (2017) Hazal Kaya ile oynamıştır.  Onu en son bu yıl başında Maraşlı dizinde tanıdık. Alina Boz ile oynamış, Celal karakteri olarak izleyicilerden olumlu puan almıştır.

İlk sinema deneyimi 2018 yılında, “Arada” filminde ‘Ozan’ isimli Punk bir genci canlandırarak başrolde oynamıştır.

Ayrıca yaz aylarında Ferzan Özpetek’in Cahil Periler dizisi için İtalya’ya gitmiş, dizinin 4 bölümünde Asaf adlı bir fotoğrafçıyı canlandırmıştır. Bu dizi ile dünyada milyonlarca izleyici onu tanımış olacaktır.

BURAK DENİZ’İN ÖDÜLLERİ

Burak Deniz 2017 yılında; “GQ Men of the Year 2017 – Yılın Yükselen Oyuncusu” ödülüne layık görülmüştür.

NETFLİX İNTERNET DİZİSİ

Şimdi de iddialı bir dizi olan Şahmaran dizisnde Serenay Sarıkaya ile başrolü oynuyor. Konu hakkında tam bir net bilgi yok. Dizide yer alan oyuncular. Mert Ramazan Demir, Mustafa Uğurlu, Mahir Gürşiray, Ebru Özkan, Mehmet Bilge Aslan ve Nihal Erdönmez yer alıyor.

Tims&B tarafından çekilecek olan fantastik dizi Şahmaran ay sonunda Adana, Tarsus ve Datça’da çekilecektir. 2022 Ocak – Şubat ayalarında Netflix ekranlarında olacaktır.

Yükselen oyuncumuz Burak Deniz ile Serenay Sarıkaya’yı bir araya getirecek olan bu Netflix dizisinde her iki oyuncumuza başarılar diliyorum.

Abdurrahman Balcılar

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir