Çağatay Ulusoy Tekrar Ekranlara Dönecek mi?

TV Programları

 

Çağatay Ulusoy son olarak “İçerde” dizisi ile Show Tv. ekranlarında olmuştu. Gerçi çok kısa olarak geçen yıl Eylül ayı başında Star Tv’de ekranlara gelen “Menajerimi Ara” dizinde ekranlara gelmiş, 5 dakikalık bu dizide kendini oynamıştı.

5 yıldır internet dizilerinde oynuyordu. Netflix yapımı olan Hakan Muhafız’da ve BluTv’nin Yeşilçam dizisinde oynamıştır. Son aylarda tekrar bir Netflix ya da Amazon yapımında oynayacağı söylenip yazılıyordu.

Ne derece doğru bilmiyorum ama, önceki gün çıkan Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre de Acun Ilıcalı’nın Tv8 Tv. kanalında ekranlara gelecek “Yalı Çapkını” dizisinde oynayacağı yazıldı. Bu haber sevenlerini oldukça heyecanlandırdı.

Çağatay Ulusoy; Onur Güvenatam ve Gülseren Budayıcıoğlu ortaklığındaki OGM Pictures ile anlaştığı yazıldı. Yapımcı Onur Güvenatam bu diziyi Tv8 için çekecekmiş. Konunun içeriği tam olarak belli değil. Çağatay Ulusoy’un söz konusu Tv dizisinde bayan partneri, Özge Gürel ya da Neslihan Atagül’den biri olacakmış.

Şayet bu haber doğruysa Ulusoy tarafından teyit edilirse, Çağatay tekrar ekranlara dönmüş olacaktır.

Hadi hayırlısı diyelim! Son yıllarda birçok oyuncumuz ya televizyon dizisi tutmaz, yayından kaldırılır endişesi vardı.  Çağatay Ulusoy gibi sanatının zirvesinde olan bir oyuncumuzun böyle bir korkusu olmasa gerek!

Yalı Çapkını dizisinde Ulusoy’a, 2016’da İçerde dizisinde birlikte oynadıkları Aras Bulut İynemli’nin eşlik edeceği söyleniyor. Çok güzel bir iş çıkartmışlardı, inşallah tekrar birlikte olurlar.

Çağatay Ulusoy’a yeni ekran macerasında başarılar dilerim.

Keyifle seyredeceğimiz bir dizi olması dileklerimle…

Abdurrahman Balcılar

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir