Çağatay Ulusoy Yeni Dizi; Yeşilçam!

TV Programları

2011 yılından bu yana yıldızı hızla parlayan, ekranlarda en çok görülmek istenen yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy nihayet beklenen bir dizde oynayacağı açıklandı.

Bu  yeni projenin adı; “Yeşilçam“. Blutv‘de ekranlara gelecek olan dizinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy. Bayan oyuncu da Afra Saraçoğlu ve yönetmeni de Çağan Irmak. Dizinin senaristi Levent Cantekin. 10’ar bölümlük 2 sezon olarak ekranlara gelecek.

KONUSU 

Türk Sinemasının “Yeşilçam” adı verilen en parlak dönemlerini anlatan 1960 ve 1970 yılları… Senaristimiz Levent Cantek birinci sezonu yazmış bile. Şimdilerde 2.sezonu yazıyormuş. Şöyle diyor; “Kendi adıma en tatlı hikayem olsun iştahındayım, umarım bize güvenenlere mahcup etmeyiz.” Demektedir.  Yeşilçam’dan bir prodüktörün hikayesi anlatılıyor. O prodüktörümüz de başrol oyuncumuz Çağatay Ulusoy.

Dizinin başrol bayan oyuncusu henüz 23 yaşında olan Afra Saraçoğlu. Duru bir güzelliğe sahip olana Afra Saraçoğlu Eskişehir Anadolu Üniversitesinde eğitimine devam ediyor. 2018 – 45.Pantene Atın Kelebek fark yaratanlar ödülü ile yıldızı parlayan bir oyuncumuzdur. Fazilet Hanım ve kızları dizinde oynamıştır.

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

Çağatay Ulusoy İstanbul doğumlu 30 yaşında olup, 2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu ve Adını Feriha Koydum (Afk) dizisinde Hazal Kaya ile başrol olarak yıldızı parladı.

Öyle ki bu dizi, 25’e yakın ülkede oynadı. 2 sezon (67 bölüm) ekranlara gelen Emir Sarrafoğu karakteri ile milyonlarca kişi tarafından tanındı ve çok beğenildi. Tatlı gülüşü, yakışıklılığı ve mahcup halleriyle ile akıllara kazındı. Hazal Kayanın 2.sezon sonunda diziden ayrılması ile 3.sezon Emir’in Yolu (11 bölüm) dizinde tek başına oynadı.

2011 yazında diziye devem ederken “Anadolu Kartalları” sinema filminde Ahmet Onur karakteri olarak bir pilot teğmeni canlandırdı. İlk filmi olmasına rağmen çok beğenildi.

Çağatay Ulusoy, 2013-2015 yılları arasında Serenay Sarıkaya ile birlikte bir Amerikan dizisi olan The O.C. yapımından uyarlanan  “Medcezir” dizisinde 77 bölüm oynadı. Canlandırdığı Yaman Koper karakteri ile bambaşka biri oldu. Oyunculuğu ile daha da çok sevildi. Genç kızların sevgilisi ve milyonlarca insanın beğenisini topladı.

2015 yazında Aralık ayında vizyona giren olan “Delibal” adlı sinema filminde “Barış” karakteri ile başrol oynadı. İşte o Çağatay dizide bambaşka biri oldu. Milyonları kah güldürdü, kah ağlattı ve sinema sektöründe ben de varım dedi.

Çağatay Ulusoy, 2016 yılında ilk reklam filmini ülkemizde aktif satışına devam eden bir jean firması için Taylor Marie Hill ile gerçekleştirdi ve markanın reklam yüzü oldu.

Çağatay Ulusoy, 19 Eylül 2016 tarihinde ‘İçerde’ adlı dizide; başrolü usta isimlerle birlikte oynadı. Bir aksiyon ve polisiye “İçerde” dizisinde  oyunculu ile efsane oldu. 39 Bölüm oynadı. Tek sezon anlaşma yapıldığından arkası gelmedi. Aras Bulut İynemli Ay Yapım ile “Çukur” dizisi olarak devam etti.

Çağatay Ulusoy, 2018 – 2020 tarihleri arasında Netflix’in Hakan: Muhafız (The Protector) adlı 4 sezon süren, 32 bölümlük fantastik bir dizide oynadı. Onu zaten tüm dünya ülkeleri tanıyordu. Bu Netflix dizisi ile Dünya sanatçısı oldu. Bu dizi hala daha Netflix dijital kanalında beğeni ile izlenmektedir.

Çağatay Ulusoy, geçtiğimiz Ağustos-Eylül ayı içinde “Mücadele Çıkmazı” adlı drama türünde bir sinema filminde yine başrol oynadı. Ayla ve Turkhish Dondurma gibi ünlü filmlerin yapımcısı Can Ulkay yönetmenliğini yapıyor. Film 2021 15 Martta Netflix dijital kanalında ekranlara gelecek.

DURUN BİTMEDİ

Çağatay Ulusoy; Altı aydır suskunluğunu bozdu. Son olarak Eylül ayı başında Ay Yapım’ın “Menajerimi Ara” dizisinde konuk oyuncu olarak rol aldı. Hal bu ki; Tüm sevenleri ondan yeni bir sezon dizisi bekliyordu. Ve bu akşam yeni dizinin resmi duyurusu yapılacak!

Dizinin cast çalışmaları devam ediyor. Yayın tarihi henüz belli değil, en erken 2021 ocak ayı sonu ya da Şubat ayı başında ekranlara geleceğini tahmin ediyorum.

Dizi adı: Yeşilçam

Başrolde: Çağatay UlusoyAfra Saraçoğlu

Yönetmen: Çağan Irmak 

Es Film – Blutv

Yeni dizi Çağatay Ulusoy ve tüm ekibine hayırlı olsun diyelim.

Abdurrahman Balcılar

 

5 thoughts on “Çağatay Ulusoy Yeni Dizi; Yeşilçam!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir