Bir Doğu Anadolu Dizisi: Kanunsuz Topraklar!

Genel TV Programları

Fox Tv’nin yeni dizisi Kanunsuz Topraklar adı; Sanki Amerikan kovboy filmlerini anımsatıyor! Dizi ile ilgili net bilgiler yok. Sadece başrolde oynayacak Uğur Güneş adı var ortada…

“Bir Zamanlar Çukurova” dizinde 2 sezondur ‘Yılmaz’ karakteri olarak oynayan Uğur güneş, büyük bir çıkış yaptı, izleyici tarafından sevildi. Ancak dizinin başrol oyuncularından ‘Hünkar’ karakteri Vahide Perçin diziden ayrılmasından sonra Uğur Güneş’in de ayrılacağı duyumunu aldık. Önceki gün çıkan bir haberde son bölümlerdeki rollerini tamamlayıp Adana’dan ayrıldığı haberi çıktı.

Gold Filmin yapımcısı olduğu “Kanunsuz Topraklar” konusu hakkında detaylı bilgi henüz yok. Ancak dizi Güney Doğu Anadolu dizisi… Oradaki doğu kültürü ve töre hikayesi ele alınıyor. Dizinin senaryosunu Zülküf Yücel yazıyor. Dizide kanunun polisin girmediği mafya ve ağaların hakim olduğu topraklarda yaşanan olaylar ele alınacak!

Yönetmenliğini ise Faruk Teber yapıyor.

Uğur Güneş henüz resmi imza atmasa da başrol erkek oyuncu olarak gözüküyor. Cast çalışmaları devam eden dizinin Güneydoğu Anadolu şehirlerinden birinde çekilecek. Daha sonra da ilerleyen bölümler İstanbul’da çekilecek.

1967 yılında Kartal Tibet’in sinema filmi “Kanunsuz Toprak” ile benzerliği var mı? Bilemiyorum. Seyretmeden bir şey diyemeyiz.

Fox Tv ekranlarında yayına girecek olan dizi önümüzdeki 2021’in ilk aylarından itibaren yayınlanacak. Hep birlikte göreceğiz.

Abdurrahman Balcılar

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir