Geçen Haftanın (21 – 27 Ocak 2019) En Çok İzlenen Dizileri!

TV Programları

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 21 – 27 Ocak 2019 Tarihleri arasında en çok seyredilen altı Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 29 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren, Öne çıkan dizilerin, haftanın dizi karnesini aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER :

Çukur (Show), Söz (Star), Yasak Elma (Fox), Vuslat (TRT1), Kadın (Fox), Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (ATV), Halka (TRT1), Muhteşem İkili (Kanal D), Diriliş Ertuğrul (TRT1), Sen Anlat Karadeniz (Atv), Çocuklar Duymasın (Kanal D), Jet Sosyete (Tv8), Bizim Hikaye (Fox), Avlu (Star), Bir Zamanlar Çukurova (Atv), Çarpışma (ShowTv), Mehmetcik ‘Kutlu Zafer’ (TRT1), Arka Sokaklar (Kanal D), Gülperi (Show Tv), Kızım (Tv8), İstanbullu Gelin (Star), Payitaht Abdülhamid (TRT1), Erkenci Kuş (Star Tv), İkizler Memo-Can (Kanal D), Kalk Gidelim (TRT1), Elimi Bırakma (TRT), Savaşçı (Fox Tv) ve Bir Litre Gözyaşı (Kanal D) dizilerinin yeni bölümleri yayınlandı.

HAFTANIN DİZİLERİNDE ;

Total’in ilk sırasında bu hafta ; TRT1’in rekortmen dizisi Diriliş Ertuğrul geçen hafta olduğu gibi bu hafta da Total’de aldığı 15,03 puan ile birinci sırada yer alıyor.  Total’in 10.sırasında Show Tv’in “Gülperi” dizisi 6,23 puan ile yer alıyor.

AB’nin ilk sırasında;  Total’de TRT1’in Diriliş Ertuğrul dizisi, AB’nin ilk sırasında 14,83 puanla yer alıyor. AB’nin 10.sırasında TRT1’in “Payitaht Abdülhamid” AB’de aldığı 5,46 puan ile yer alıyor.

BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN İLK ONA GİREN DİZİLERE GÖZ ATALIM!

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.

Artık, Haftanın dizileri sıralamasında bir yenilik yaparak, Hem Total’de hem de AB grubunda 5 puanın üstünde reyting alanları sıralamada yer veriyorum.

GEÇEN HAFTA EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDE:

Total ilk 10 ve 5 puanın üzerinde reyting alanlar :

1.Diriliş Ertuğrul 132.Bölüm (TRT1)……………………..15,03

2.Bir Zamanlar Çukurova 17.Bölüm (Atv)…………….12,65

3.Kadın 46.Bölüm (Fox Tv)……………………………………..12,47

4.Çukur 49.Bölüm (Show Tv)……………………………….11,25

5.Sen Anlat Karadeniz 37.Bölüm (Atv)………………….10,99

6.Arka Sokaklar 502.Bölüm (Kanal D)…………………..10,28

7.Söz 66.Bölüm (Star Tv)……………………………………….9,29

8.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122.Bl.(Atv)……8,13

9.Savaşçı 60.Bölüm (Fox Tv)…………………………………….7,19

10.Gülperi 16.Bölüm (Show Tv)……………………………..7,25

_____________________________________________

11.Yasak Elma 28.Bölüm (Fox Tv)………………………….7,19

12.İkizler Memo-Can 11.Bölüm (TV8)……………………..6,13

13.Elimi Bırakma 26.Bölüm (TRT1)………………………..5,48

14.Bizim Hikaye 54.Bölüm (Fox Tv)……………………….5,35

15.Avlu – 27.Bölüm (Star Tv)…………………………………5,21

16.Kızım 16.Bölüm (Tv8)……………………………………….5,15

17.Kardeş Çocukları 1.Bölüm ( TRT1)……………………5,03

AB’de ilk 10 ve 5 Puanın üzerinde reyting alanlar:

1.Diriliş Ertuğrul 132.Bölüm (TRT1)……………………..14,83

2.Kadın 46.Bölüm (Fox Tv)……………………………………10,01

3.Bir Zamanlar Çukurova 17.Bölüm (Atv)…………….9,57

4.Çukur 49.Bölüm (Show Tv)……………………………….9,52

5.İstanbullu Gelin 69.Bölüm (Star Tv)………………….6,91

6.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122.Bl.(Atv)….6,57

7 .Yasak Elma 29.Bölüm (Fox Tv)………………………….5,96

8.Elimi Bırakma 26.Bölüm (TRT1)………………………5,68

9.Jet Sosyete 12.Bölüm (Tv8)………………………………5,66

10-Payitaht Abdülhamid 71.Bölüm (TRT1)……………5,46

___________________________________________

11.Sen Anlat Karadeniz 37.Bölüm (Atv)…………………5,02

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

Bu hafta ilk 5’de; Total grubunun 5 dizisi yer alıyor. Bu beş dizinin ikisi Atv’den, diğerleri TRT1, Fox Tv ve Show Tv’den birer dizi yer alıyor.

 SIRALAMA ŞÖYLE

1.DİRİLİŞ ERTUĞRUL : TRT1’in rekortmen dizisi bu hafta 132.bölüm ekranlara geldi. AB grubunda aldığı 15,03 reyting puanı ile haftanın dizileri arasında ilk sırada yer alıyor.

Ertuğrul, kurduğu oyun sayesinde hem İlbilge’yi kaleden kurtarmayı başarmış hem de Uranos ve Dragos’u kullanarak Moğollara verilen altınları geri almak için hamle yapmıştı. Ertuğrul bu hamlesinde muvaffak olup ahalinin hakkı olan altınları geri alabilecek mi? Ertuğrul, evlilik hususunda ise Sırma’yı değil İlbilge’yi eş olarak seçmişti. Ertuğrul’un bu kararının altında yatan neden nedir? Bu evlilik neticeye ulaşabilecek midir? Ertuğrul, evlatlarına bu durumu nasıl açıklayacak? Bilhassa Osman’ın bu evliliğe karşı verdiği tepki karşısında Ertuğrul ne yapacak? Ertuğrul’un kendisini isteyeceğini düşünen Sırma ise, bu beklenmedik duruma karşı ne yapacak?

Ertuğrul, tüm bunların yanında düşmanlarının cezasını kesebilecek mi? Artuk’un intikamını Emir Bahaeddin’den sorabilecek mi? Ertuğrul, Türk obalarını katleden Albastı’nın gerçekte kim olduğunu öğrenebilecek mi? Dragos, Ertuğrul’u öldürmek için ne yapacak? Ertuğrul, üzerine oynanan tüm bu oyunları bertaraf edebilecek mi? Bütün bu soruların cevabı 132.bölümde veriliyor!


2.BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA : Atv’nin iddialı sevilen dizisi  bu hafta 17.bölümde, Total’de aldığı 12,65 reyting puanı ile ikinci sırada yer alıyor.

Çukurova’da rüzgarın yönü her an değişiyor!

Çukurova’da uykular kaçıyor! Hünkar ile Fekeli, olaylı gecenin ardından, yıllar sonra ilk defa karşılıklı konuşacak. Hakikate ve adalete bir kez olsun sırtını dönmeyen Fekeli, söyledikleri ve söylemedikleri ile Hünkar Hanımın kafasında soru işaretleri oluşacak.

Devlet hastanesine yeni atanan Müjgan Doktor, Çukurova’da esen rüzgarların yönünü değiştirecek! Güzelliği Yılmaz’ı etkileyecek. Güzel bir fular hediye gönderecek ama hediye geri tepecek!

Alzheimer hastalığı sebebiyle neredeyse tüm geçmişini unutan Haminne’nin zihninde çakan şimşekler ne diyecek? Sanayi Odası Başkanlığı’nı Demir’e kaptıran Yılmaz’ın yeni planları yenilgiyi zafere dönüştürebilecek gibi duruyor.

Demir Gaffur’u ağalaıktan atar, sonra Yılmaz’a karşı hileli işleri yapacak tek adam Gaffur’dur. Onu tekrar işe alır, maşa olarak kullanır.

3.KADIN : Fox Tv’nin Kadın dizisi 46.bölümde Total’de 12,47 reyting puanı ile haftanın dizileri arasında 3.sırada yer almaya devam ediyor.

Nezir’in adamlarının Bahar’ı kaçıracağını öğrenir öğrenmez soluğu Tarlabaşı’nda alan Sarp, Bahar ve çocukları mahalleden uzaklaştırır. Bu haberi Sarp’ın nasıl aldığını anlayamayan Suat ise, Şirin ve Münir’den şüphelenmektedir. Bu şüpheyle ikisiyle de arasına mesafe koyar. Uzun zamandır Bahar’ın ve çocukların hasretiyle onlara kavuşma planları kuran Sarp, her şeye rağmen onları kurtardığı ve tehlikeden uzaklaştırdığı için mutludur. Bahar ise herkesi o tehlikeli adamların olduğu yerde bıraktığı için mutsuzdur. Sarp’tan herkesin güvende olup olmadığını öğrenmesini isteyen Bahar onlar için endişelidir. Ama Sarp, Bahar’ın üzülmemesi için ondan birinin öldüğü gerçeği saklayacaktır. Bu ölüm haberi ise herkesi darmadağın edecektir.

5.SEN ANLAT KARADENİZ : Atv’de yer alan sevilen dizi Total’de aldığı 10,99 reyting puanı ile bu hafta 5.sıraya geriliyor.

Kötü adam Vedat kötülüğe doymuyor*


Nefes’i hapse gönderen Vedat, Yiğit’i kaçırır. Tahir, Yiğit’i kurtarmak için harekete geçerken Saniye ölümle burun burunadır. Herkes Vedat’ı ararken Vedat Fikret’in elindedir. Vedat’la hesaplaşma günü gelen Fikret, Vedat’a hayatını değiştirecek bir gerçeği açıklar. Fikret’in sırrı ne? Kadınlar hapis hayatına alışmaya çalışırken arkalarında onlara destek olan kocaman bir aile var. Sevdiklerine kavuşma ümidine tutunan kadınlar bu sınavı da geçmeye kararlılar.

4.ÇUKUR : Show Tv’nin sevilen dizisi 4.sıraya yükseliyor. Çukur Total’de aldığı 11,25 reyting puanı aldığını görüyoruz.

Çukur 2. Sezon 16. Bölümünde; aldığı kurşun darbeleri ile ağır yaralanan Yamaç Koçovalı, büyük bir yaşam savaşı veriyor. Koçovalılar, yaşadıkları kayıplar sonrasında Yamaç’ın vurulmasıyla yeni bir sınavdan geçiyorlar. İdris, bir oğlunu daha kaybetme korkusuyla yüzleşiyor. Harekete geçen Koçovalı Kardeşler, haini ne pahasına olursa olsun bulmak için mücadele ediyorlar.

Çukur’dan çıkmak zorunda kalan Çeto ve Mahsun ise onları bu hale getirenlerden hesap soracaklar. Mahalleye geri dönen Cumali ve Emmi, karşılarında o hatırladıkları Çukur’u bulamayacaklar. Vartolu ve Cumali arasındaki gerilim ise giderek büyüyecek. Yamaç’ı kim vurdu, Çukur toparlanabilecek mi sorularının cevabı merakla bekleniyor. Vuran hain bu bölümde de belli olmuyor.

5.SEN ANLAT KARADENİZ : Atv’de yer alan sevilen dizi Total’de aldığı 10,99 reyting puanı ile bu hafta 5.sırada yer alıyor.

Kötü adam Vedat kötülüğe doymuyor*


Nefes’i hapse gönderen Vedat, Yiğit’i kaçırır. Tahir, Yiğit’i kurtarmak için harekete geçerken Saniye ölümle burun burunadır. Herkes Vedat’ı ararken Vedat Fikret’in elindedir. Vedat’la hesaplaşma günü gelen Fikret, Vedat’a hayatını değiştirecek bir gerçeği açıklar. Fikret’in sırrı ne? Kadınlar hapis hayatına alışmaya çalışırken arkalarında onlara destek olan kocaman bir aile var. Sevdiklerine kavuşma ümidine tutunan kadınlar bu sınavı da geçmeye kararlılar.


KANALLARA GÖRE SIRALAMA :

Total grubunda ilk on: Atv 3. Fox Tv. 2 dizi.  TRT1, Show Tv, Kanal D, Star Tv. ve Tv8 birer dizi ile sıralamaya giriyor.

AB’de ilk on: Atv, TRT1, Fox Tv, ve show Tv 2 dizi. Star Tv. ve Tv8. birer dizi ile yer almıştır.

Bu haftanın kanalı; ATV ; 14 haftadır haftanın kanalı unvanını taşıyor. Total 3 dizi, AB’de 2 dizi ile bu hafta da haftanın kanalı olmuştur.K

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Total ve AB Reyting ölçümleri MedyaRadar sayfasından alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir