Hakan: Muhafız (The Protector) 3.Sezon için Saatler Kaldı!

Internet Dizileri

Çağatay Ulusoy’un beklenen dizisi Hakan: Muhafıza 3.sezonunun yayınına artık saatler kaldı. Netflix üyesi olan milyonlarca izleyici Hakan: Muhafız’ın 3.sezon bölümlerini bekliyor. 6 Mart 2020 Cuma günü, Türkiye saati ile 11.00’de bölümlerin internete verilmesi ile gün boyu heyecan dolu bir gün yaşanacaktır.

Merak edilen konu, 3.sezon izleyici tarafından beğenilecek mi? Bana göre bu ilginin neticesi olumlu olacak ve sevilecektir.

Ölümsüzlerin kuklası olan Hakan’ın ağabeyi İstanbul halkını perişan edecek olan virüsü içme suyuna karıştırabilecek mi? 2.sezon 8.bölüm finalinde Hakan’ın ağabeyine elindeki zehri gölet suyuna karıştırmak üzereyken atılan kurşun isabet edecek mi? Yoksa Hakan İstanbul halkını kurtarmak için çok çalışacak! Bu konuda Burak’tan (Taner Ölmez) destek alacaktır.

Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Burçin Terzioğlu’nun yayında; İlayda Alişan, Emre Mutlu, Halil Özgür Sarı, Funda Eryiğit, Taner Ölmez, Bilge Önal, Hasan Üner gibi yeni oyuncuları 3.sezon kadrosunda barındırıyor. Bu oyuncuları Çukur, Diriliş Ertuğrul ve Şimdilerde Taner Ölmez’i Mucize Doktor dizisinde izliyoruz.

Ben kendi adıma 3.sezondan beklentim oldukça fazla… Beğenilecek diyor başka söz söylemiyorum.

ÇAĞATAY ULUSOY NETFLİX’İN PARLAYAN YILDIZI

Çağatay Ulusoy dizide Hakan karakteri ile Netflix’in dünyada parlayan yıldızı oldu. Gerek görüntüsü (kameralar onu çok seviyor), gerekse oyunculuğu ile göz dolduruyor. Bu nedenle 190 dünya ülkesindeki Netflix izleyicisi tarafından sevilerek izleniyor. Geçen yıl gündeme gelen Altın Kelebek yarışma neticeleri programı Şubat ayı içinde ekranlara gelecekti. (üzücü şehitlerimiz nedeni ile) açıklanmamıştı. Benim tahminim İnternet dizilerinde en iyi erkek oyuncu Çağatay Ulusoy‘dur.

3.sezonun internete verilmesine saatler kaldı. Netflix; Hakan: Muhafız 3.sezonu için çok fazla reklam yapmadı. Nedeni Çağatay Ulusoy’un kendisi parlayan yıldız.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

1 thoughts on “Hakan: Muhafız (The Protector) 3.Sezon için Saatler Kaldı!

  1. A fascinating discussion is worth comment. There’s no doubt that that you need to write more about this subject matter, it might
    not be a taboo subject but generally folks don’t discuss such
    subjects. To the next! All the best!!wholesale hockey jerseys
    free shipping from Chinahttps://www.liveinternet.ru/users/r9vielu726/post479152049//http://mailcheap.mee.nu/?entry=3134145

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir