Hazal Kaya, Yapımcıların gözde oyuncusu oldu!

Magazin

24 Haziran ’14

Kategori
Magazin
Hazal Kaya, Yapımcıların gözde oyuncusu oldu!

Muhteşem Yüzyıl’ın yapımcısı Tims Production yeni dizisi “Kösem Sultan” için kolları sıvadı. İlk Fragmanını da yayınladı bile. Bu rol için Hazal Kaya, Meryem Uzelli, Beren Saat ve Naz Elmas’ın isimleri geçti. Ancak yayınlanan Fragmanda Kösem Sultan olarak Beren Saat’i gördük.

Hazal Kaya fanları ve sevenleri bu rol için, Hazal’ın oynaması yönünde Sosyal medyada çaba gösterdiler. Bu rolü ona yakıştırdılar.

Bu rol ile Hazal kaya 4 ayrı projeden teklif almış. Yapımcıların paylaşamadığı güzel yıldız da ücretini bölüm başına 50 bin liraya çıkarmış. 23 yaşındaki oyuncu Aşk-ı memnu dizisi ile tanınmış, arkasından “Adını Feriha Koydum” ile ününe ün katmıştır. Daha sonra, Son Yaz-Balkanlar 1912 ve A.Ş.K dizisi ile sürdürmüş, bu son iki dizisi reyting alamadığı gerekçesiyle yayından kaldırılmıştı.

Bu kadar yüksek ücret istemesine rağmen, yeni yayın dönemi için 4 ayrı yerden teklif alması, Hazal Kaya için sevindirici bir haber olsa gerek.

Yeni başlayacak “Günahkar” dizisinde Seçkin Özdemir ile oynayacağı söylenmişti. Ancak yapımcı MF Yapım, Hazal Kaya’nın ücretini yüksek bularak, Gülcan Arslan ile anlaşmıştır.

Bütün bunlara rağmen Yeni yayın döneminde sevenleri, Hazal Kaya’yı mutlaka bir yapımda görmek istiyorlar.

Bana söylemek düşmez amma, biraz yüksek bir ücret değim mi? Daha dün Altın Kelebek Ödülü almış Serenay Sarıkaya, Medcezir’den 25 bin TL. alır iken, biraz fazla değil mi? Hazal Kaya sevenleri yanlış anlamasın, ben de Hazal hayranıyım. Sadece bir örnek vermek istedim. Bakalım hangi yapımcı bu yüksek ücreti verecek ve Hazal Kaya’yı oynatacak. Güzel oyuncumuzu, Eylül’de hangi dizide göreceğiz.

Uzun soluklu, iyi bir yapımda oynamasını dileyelim.

Her şey gönlünce, başarılar seninle olsun Hazal.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten kopyalanmıştır

Haber Kaynak: Star Gazete.com, Türkiye Gazetesi.

Not: Burada yazılan tüm yazıların elektronik imza ve zaman damgası güvencesi altında yasal hakları korunmaktadır. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, İnternet vs.) kaynak gösterilmeksizin izin alınmadan kullanılmaz.

1 thoughts on “Hazal Kaya, Yapımcıların gözde oyuncusu oldu!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir