Çağatay Ulusoy’un yeni projesi ne?

Magazin

BsVPVmOIcAAdCns[1]

Medcezir’in Yaman’ı Çağatay Ulusoy dün Kanal D.de yayınlanan D Magazin programına konuk oldu. Bu güne kadar aylardır canlı program vermeyen sanatçı, Hasan Kocabıyık’ın yaptığı Özel röportaj  ile sevenlerini sevindirdi.

Son derece neşeli ve keyifli olan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, Bebek sokaklarında ayaküstü verdiği özel röportajda yalnızdı. Sevgilisi Serenay Sarıkaya ile ilgili soru sorulmadı, o da bu konuda hiç bir açıklama yapmadı.

Ekran Alıntısı.PNG CU.KD.HK.

Bebek’de bir Cafede Menajeri Engin Aykanat ile sabah kahvaltılı iş toplantısı yapan Çağatay Ulusoy, menajeri ile hararetli bir konuşma yaparken Kanal D kameralarına yakalandı. Önce hafif bozulsa da sonra, el salladı.

Ekran Alıntısı.PNGcumd.4

Kahvaltı sonrası Kanal D muhabiri Hasan Kocabıyık ile konuştu. Kocabık’ın sorularına; “Hikaye bitti, tatildeyiz, sonra diziye devam edeceğiz.” Dedi. Geride bıraktıkları sezonu değerlendiren Çağatay Ulusoy; “Çok güzel sezondu, çok keyifli, ekip çok güzel, her şey çok güzel gidiyor, nazar değmesin.” Dedi.

İstanbul’daki işleri nedeniyle tatil yapamadığını, bir ayağı İstanbul’da olduğunu söyledi. Yeni bir projemi var diye soran muhabir, sinema filmi mi yoksa? Diye sorunca; Çağatay; “Bu sene yok sinema filmi, seneye yapacağız. Görüştüğümüz bir şeyler var, şimdi söylemeyeyim.” Dedi.

Ekran Alıntısı.PNGCU.EA.

Menajeri Engin Aykanat ile bir proje üzerinde çalışıyorlar tahminim. Bu proje ses getirecek, Çağatay’a da yüklü bir getirisi olacak bir reklam filmi olması kuvvetle muhtemel. Medcezir dizisi devam ediyor, Sinema filmi 2015 yazında, katalog çekimleri de yapıldı. geriye kalan, sevenlerinin de istediği reklam filmi oluyor. İlerleyen günlerde hangi firmanın reklam yüzü olacağını hep birlikte göreceğiz.  Bir kozmetik firmasının parfüm reklamı, tıraş köpüğü, kolonyası olabilir. Bir şampuan firmasının reklamı olabilir. Anlaşacakları firmanın bir ürününü tanıtacaktır.

Çağatay Ulusoy, Menajeri Engin Aykanat sayesinde sanal alemde aktif hale geldi. İyice kendisini gösterdi. Önce bit Twitter hesabı açtı. Arkasından Facebook sayfası ekledi. Sonra da Instragam hesabı oluşturdular. Bu hesapta rekor kırdı, takipçileri yüz bini geçti.

Çağatay Ulusoy sevenlerini bir de öpücük göndermeyi ihmal etmedi. “Onları buradan öpüyorum, kocaman öpüyorum onları buradan, çok seviyorum hepsini. Çok sağ olsunlar her zaman yanımda onlar.” Dedi.

Ekran Alıntısı.PNGcumd.3

Çağatay Ulusoy “Selfie” modasına uyduğunu da söyledi. Hasan Kocabıyık, Çağatay ile bir selfie (kendi fotoğrafını çekmek) ihmal etmedi. İlk Selfie’sini de çekilmiş oldular.

 

Ekran Alıntısı.PNGcumd.7

Çağatay Ulusoy yeni sezonda imaj değişikliği sorusuna, fit bir vücuda sahip olan Ulusoy, spor giyindiğini, saçlarını biraz kısalttığını böyle devam edeceklerini söyledi.

Hasan Kocabıyık geçmiş yıllarda Show Tv. adına yaptığı röportajlardan bildiği için midye çılgınlığını, balık tutuma ve mangal partilerini hatırlattı. Çağatay, “Ahh… bundan vazgeçemem”. Balık tutuma, mangal yakma hobilerini hatırlattı. Çağatay bütün bu hobilerinin devam ettiğini söyledi. Bu sırada çocuklar etrafını sardı.

6819cfd429521]

Son derece keyifli görünene, kahkahalar atan Çağatay Ulusoy, aylardır hiç böyle görülmemişti. Etrafını saran çocukları sevindirip, arabasına bindi. Bebek’den uzaklaştı.

Ekran Alıntısı.PNGCUKD.ROP

Çağatay Ulusoy’un yeni projesi bence reklam filmi. Şayet başka bir proje ise de, İlerleyen günlerde ne olduğunu hep birlikte öğreneceğiz. Projesi her ne  ise şimdiden biz hayırlı olsun dileyelim.

Ayrıca bu güzel röportaj için Kanal D.ye, Magazin D programını ve de muhabir Hasan Kocabıyık’a çok teşekkürler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Not: Görseller İnternetten röportaj çekimlerinden kopyalanmıştır

Not: Haber kaynak: Kanal D. Magazin D programı.

Not: Burada yazılan tüm yazıların elektronik imza ve zaman damgası güvencesi altında yasal hakları korunmaktadır. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, İnternet vs.) kaynak gösterilmeksizin izin alınmadan kullanılmaz.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir