Çağatay Ulusoy; Bir Taşla 2 Kuş Vuracak!

Magazin

 

Çağatay Ulusoy‘un binicilik merakı ile ilgili blog yazısını geçen yıl 22 Aralık 2018 Tarihli yazımda “Çağatay Ulusoy’un Yeni Hobisi Binicilik” başlığı altında yazmıştım. Bu at merakı Ulusoy’a At sahibi yapmış. Takvim Gazetesinde çıkan bir habere göre Ulusoy, 100 Bin Liraya 2 yaşında bir İngiliz tayı almış.

Çağatay Ulusoy geçen yıl bir binicilik kulübünde binicilik eğitimi almaya başlamıştı.Bu merak onu atlara yakınlaştırmış ve at sahibi yapmıştır. Hem binecek hem de atını yarışlara sokarak para kazanacaktır. Çağatay Ulusoy böylece, bir taşla iki kuş vurmuş olacaktır.

Sarıyer’de bir eğitmen eşliğinde bu at eğitiliyor.  Çağatay da fırsat buldukça atına biniyor.

Dünkü Blog yazımda; Çağatay Ulusoy’un Yeni Sinema Film Projesini yazmış, filmde Selçuklu Sultanı Alparslan‘ı canlandıracağını yazmıştım. Bu filmde savaş sahnelerinde at binecek, at sırtında kılıç sallayacaktır. Bu nedenle usta bir binici olması şart. Ulusoy kendi atı ile çalışacak, yeni filmi için prova yapacaktır.

Aralık ayı Blog yazımın sonunda bu at merakının bir hobi mi? Yada Yeni bir Sinema filminde at mı binecek demiştim.

Dilerim Çağatay yeni tayı ile at yarışlarından hem para kazınır, kendi da usta bir at binicisi olur, filmlerde boy gösterir bir taşla 2 kuş vurur. Kulakları çınlasın, Yeşilçam’ın usta oyuncularından Cüneyt Arkın çok iyi bir at binicisi olarak tarihi filmlerinde boy göstermişti.

Her şey gönlünce olsun Çağatay.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

1 thoughts on “Çağatay Ulusoy; Bir Taşla 2 Kuş Vuracak!

  1. Hey there, You’ve done an excellent job. I will definitely digg it and personally suggest to my
    friends. I’m confident they will be benefited from this
    site.authentic football jerseys Chinahttps://www.liveinternet.ru/users/l9vhfio876/post479690269//http://galilearqnaey7.order-buy.com/san-diego-state-level-aztecs

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir