Eski Dostlar Kıvanç Tatlıtuğ ile Çağatay Ulusoy Bir Arada!

Magazin

Çağatay Ulusoy ile Kıvanç Tatlıtuğ‘un sıkı dostluğu 2-3 yıldır devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda Marmaris sahillerinde tekne turunda beraber oluşlar. Birlikte dalış yapmış, zıpkınla balık avlanmışlardı.

Şimdi de iki kanka Etiler Armutlu’da bir mekanda sohbetli bir yemek yemişler, hasret gidermişlerdir. Kıvanç Tatlıtuğ geçtiğimiz günlerde bir gıda zehirlenmesi yaşamış, Çağatay da dostuna geçmiş olsun dileğinde bulunmuştur.

Mekan çıkışında, önce Kıvanç Tatlıtuğ ayrılmış, ayak üstü basın mensuplarının sorularını cevap vermiştir. Geçirdiği gıda zehirlenmesi ile ilgili olarak Tatlıtuğ; “Arkadaşlar sıkıntı yok, her şey yolunda.” diyerek cevap vermiş arabasına binerek ayrılmıştır.

Daha sonra Çağatay Ulusoy mekandan çıkmış , hızla arabasına yönelmiştir. Basın mensuplarına görüntü vermemek için çok hızlı hareket etmiş, hiç konuşmadan arabasına binmiştir. Basın mensupları yine de bir kaç poz yakalamışlar.

Görüntülere göre,  Çağatay Ulusoy 3-4 ay önceki uzun saç ve sakal kesilmiş, biraz da o zamanki görüntülerine göre kilo verdiği görülüyor. Hakan: Muhafız dizi çekimlerinde sakalsız ve saçlar yandan tıraşlı halinde görülüyor. Şu sıralarda bu dizinin 3.sezon çekimlerine devam ediyor. Daha sonra da Malazgirit Fatihi Sultan Alparslan Sinema filmini çekecek.

 

MÜTEVAZİ OLDUĞU KADAR, UTANGAÇ ÇAĞATAY :

Çağatay Ulusoy’un bu utangaçlığını hep eleştirmişimdir. Objektife yakalandığı resimde ağzını nereye koyacağını bilemediği bir poz ile yakalanmıştır. Basının karşısına çıksa iki kelam etse, ona göre bir poz verse olmaz mı?

Her şeye, her haline rağmen o sevenlerinin gözdesidir. Yolun açık olsun Çağatay.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

1 thoughts on “Eski Dostlar Kıvanç Tatlıtuğ ile Çağatay Ulusoy Bir Arada!

  1. Way cool! Some very valid points! I appreciate you
    penning this post and also the rest of the website is really good.wholesale hockey
    jerseys free shipping from Chinahttps://victor-wiki.win/index.php?title=Oh_no_Ochocinco_Tweeting_american_footbal_says_no_19110113247&oldid=222813https://javierdktgz9.ru.gg/vision-baseball-Playoff-matchup-_-based-on-how-towards-Not-w.htm

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir