Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya’nın Barselona’da yılbaşı tatil kaçamağı!

Magazin

1420276532658

Medcezir dizisinin Yaman ile Mira’sı yılbaşını İspanya’nın Barselona şehrinde birlikte girdiler. Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya dizideki aşkları gibi bir dargın, bir barışık özel hayatlarında da aşklarının sürdürüyorlar. Yeni yılı da birlikte geçirmek isteyen çift, Barselona’da romantik bir yılbaşı tatili için Barselona’ya uçmuşlar.

Arda Turan’ın Serenay Sarıkaya ile tanışmak istediği magazin basınında yazılmıştı. Ama bir türlü tanışamamışlar. Arda Turan Madrid’e giderken, Serenay Sarıkaya da oyuncu sevgilisi Çağatay Ulusoy ile birlikte Barselona’ya uçmuşlar. İkili burada yeni yılı romantik bir tatille karşılamışlar.  Çift, dünyaca ünlü futbolcu Messi’nin de oynadığı ve Arda’nın takımı Atletico Madrit’in en büyük rakiplerinden biri olan Barselona’nın stadı Nou Camp’ı gezmeyi ihmal etmemişler.

Çağatay ile Serenay aynı uçakta yan yana koltuklarda İstanbul Atatürk Havalimanına indiler. Gazeteciler gözükmemek için 5 dakika ara ile dış hatlar terminalini terk etmişler. Ama gene de magazin basını fotoğraflarını çekmiş.

77392

Serenay Sarıkaya dönüşlerinde Atatürk Hava Alanı  dış hatlar terminalinde görüntü vermemek için paltosunun kapşonu ile yüzünü örtmeye çalışmış, başaramayınca vazgeçmiştir. Gazetecilerin ısrarlı sorularına hiç bir cevap vermemiş, gülümsemekle geçiştirmiştir.

serenay-sarikaya

Medcezir’in sevilen oyuncuları dizide şimdi barıştılar. Özel hayatlarında da barışıklar. Med Cezir (gel-git) aynen dizide olduğu gibi. Ne diyelim, Allah içlerine sindirsin.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Not: Görseller internetten ve HT Magazin’den Nuri Altuntaş’ın haberi.

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir