Çağatay Ulusoy’un Büyük Okyanus sahillerindeki sabah koşusu!

Magazin

CjXX4I7UYAAqkUx

Çağatay Ulusoy, Mart ay sonunda Bodrum’da bir jeans firmasının reklam filmi için Amerika’dan dönmüş, reklam filmi ve fotoğrafları çektikten sonra, tekrar Nisan içinde Amerika’ya dönmüştü. Los Angeles’in Santa Monica’da kiraladığı küçük evde kalıyor. Herkesten uzak sakin bir şekilde, Eylül 2016 yeni sezonda ekranlara gelecek dizisine hazırlanıyor. Yabancı dilini geliştiriyor ve spor yapıyor.

Çağatay Ulusoy, sevenlerine uzun zamandır resim göndermiyordu. Bu sabah instagram hesabından sabah sporu yaparken resmini paylaşmış. Bu fotoğraf sevenleri ve fanlarını çok mutlu etti. Çok kısa zamanda 50.300 kişi tarafından beğenildi. 1958 yorum yazıldı.

Bunun adı; “Çağatay Ulusoy Sevgisi…” olsa gerek!

CjWydtcUYAAbeje

Fotoğrafta görüldüğü gibi aheste koşu yapıyor. Oldukça da sakin ve keyifli gözüküyor. Arkada Büyük Okyanus’un derinliğine görüntüsü mevcut. Üzerinde önünde “FRIENDS” (Arkadaşlar) yazılı kalın anorak giymiş, kapşonunu da taktığına göre sabahın erken saati ve hava serin demek.

CjXX4I7UYAAqkUx

2015 Haziran ayında çok keyifli giden Medcezir dizisi final yaparak sona ermişti. Geçtiğimiz Temmuz-Ağustos aylarında, Leyla Lydia Tuğutlu ile “Delibal” sinema filmini çekmişler, sıra-dışı bir aşkı anlatan film sinemalarda çok iyi gişe yapmıştır. Son olarak da çekmiş olduğu reklam filmi kanallarda dönmeye başlaması ile Ulusoy, çok keyiflenmiş ve Los Angeles’e dönmüştü. Santa Monica’da günlerini geçiriyor, yeni dizisine hazırlanıyor ve fit vücut ölçülerini korumak için sabah sporlarını ihmal etmiyor, koşuyordu. İşte bu güzel fotoyu instagram hesabından paylaşmıştır.

Koş Çağatay koş… Daha nice başarılar ve de güzel günler seni bekliyor. Yıllar önce söylediğim, yazdığım gibi; Başarı senin göbek adın!

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

1 thoughts on “Çağatay Ulusoy’un Büyük Okyanus sahillerindeki sabah koşusu!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir