Kanal D, Dostlar Mahallesi’nde Erken Final mi Yapıyor!

TV Programları

 

Kanal D‘nin çiçeği burnunda yeni dizisi Dostlar Mahallesi yeni yılın ilk erken final yapan dizilerinden biri oluyor. Erler Film’in (Türker inanoğlu) yapımcısı olduğu, Ayhan Özen’in yönetmen koltuğunda oturduğu, Senaryosunu Resul Ertaş’ın yazdığı dizinin geçen yıl 30 Aralık Cumartesi akşamı 3.bölümü yayınlanmıştır. Gelen reytingler oldukça düşük geldi. Total’de 35. sırada 1,74 – 3,92. AB’de 48.sırada 1,03 – 2,51. Bu gelen düşük reyting sebebi ile nette gezen haberlere göre erken final kararı alındığı söyleniyor.

Alişan. 5.bölümde revize edileceğini söylemiş. Çağla Şikel de : “Reytingler iyi değil ama yapacak bir şey yok. Kısmet.” yorumunu yapmış. 13 Ocak akşamı 4.bölüm ekranlara gelecek, gene reytingler kötü gelirse 6 ya da 8.bölümde final yapacak.

BaşrolleriniÇağla Şıkel (Seher), Alişan (Metin), Hande Katipoğlu (Füsun), Ersin Korkut (Selim) ve Zeynep Eronat (Neriman Anne), İnan Ulaş Torun (Çetin), Buse Varol (Bahar), Ceyhun Fersoy (Çağatay), Hakan Bulut (Çaycı Vakur), Tolga Coşkun (Nöbetçi Şoför), İrina İvkina (Olga), Bedia Ener (Behiye), Sinem Ergin (Kasap Zehra), Berrin Arısoy (Berrin), Metehan Sancaktar (Aykut), Turan Özdemir (Hasan), Tayfun Sav (Karakol Komiseri), Çağdaş Tekelioğlu (Görkem), Yunus Çakıroğlu (Karakol Polisi), Su Dura (Bilge), Brad Berke Bayrak (Yamaç), Engin Ege Çıray (Serkan) gibi kalabalık bir oyuncu kadrosunun yer aldığı mahalle komedi türündeki dizi bu hafta sonu ekranlara gelecek 4.bölümü yayınlanmıyor.

Dostlar Mahallesi’nin 4. bölüm fragmanı yayınlandı. 13 Ocak akşamı 4.bölüm yayınlanacak. Son gelen haberlere göre final kararı alınmış.

Konu:  Dostlar Mahallesi’nde Dostlar Durağı (Taksi durağı)’nın sahibi, mahallenin herkese kol kanat geren ablası Neriman Abla’nın (Zeynep Eronat), oyunculuk hayalleriyle yanıp tutuşan oğlu Çağatay’ın (Ceyhun Fersoy), birbirlerine tamamen zıt kardeşler Metin (Alişan) ve Çetin’in (İnan Ulaş Torun), Rus aşkını annesine kabullendirmeye çalışan Selim’in (Ersin Korkut), Bahar’ın babası Hasan’ın (Turan Özdemir) ve durağın çaycısı Vakur’un (Hakan Bulut) ekmek kavgaları, hüzünleri ve neşeleri ekrana gelecek. Sımsıcak, birbirine bağlı, sevgi dolu insanlardan oluşan bir mahalle… Dedikoducu Kuaförü, öfkeli kasabı, delikanlı taksicileri, afacan çocukları… Ne ararsan var. Birbirine siyahla beyaz kadar zıt taksici kardeşler Metin’le (Alişan) ile Çetin’in (İnan Ulaş Torun) hem sevgi hem çatışma dolu hikayesi; taksi durağının sahibi ve tüm mahallelinin ablası Neriman Anne’nin (Zeynep Eronat) zorluklar karşısındaki dimdik duruşu; yetenekli oğlu Çağatay’ın (Ceyhun Fersoy) oyunculuk hayalleriyle çelişen gelecek beklentileri, birbirlerine tutunarak ayakta kalan baba kız Hasan (Turan Özdemir) ve Bahar’ın (Buse Varol) hikayesi; Rus aşkını çok sevdiği annesine kabullendirmeye çalışan Selim’in (Ersin Korkut) yaptıkları; çapkın, işe yaramaz kocasını hem seven hem terlikle döven Seher’i (Çağla Şıkel), bir yandan eltisiyle bir yandan kızının ergenlik bunalımlarıyla uğraşan Füsun’u (Hande Katipoğlu), başlarına ne dert açarlarsa açsınlar tatlı yaramazlıklar yapmaktan vazgeçmeyen Yamaç’ la (Brad Berke Bayrak) Serkan’ın (Engin Ege Çıray) hikayesi Dostlar Mahallesi’nde ekrana geliyor.

6 Ocak Cumartesi akşamı 4.bölüm yok. 13. Ocak akşamı yayınlanacak. Sonra 5.bölüm final bölümü olabilir. Kanal D’nin yeni yedek dizisi sırada bekliyor. Dün yayınladığım, (Geçen Haftanın 25-31 Aralık En Çok İzlen Dizleri) blog yazımda tanıtımını yaptığım Zeynep Farah Abdullah ile Berk Cankat’ın “Gülizar” dizisi gelebilir!

2018 yılı da bazı dizilerin yaprak döküm yılı olacak gibi duruyor.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Kaynak birsenaltuntas’un haberi.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir