Çağatay Ulusoy yeni dizisinde Köstebek oluyor!

TV Programları

BU3IBVZCUAIrkmp.jpg large

Çağatay Ulusoy Amerika Los Angeles Santa Monica’da harıl harıl yeni dizisine hazırlanıyor. 30 Ocak Tarihli “Çağatay Ulusoy’un Eylül 2016’daki yeni dizisi netleşiyor!” adlı blog yazımda açıklamıştım. Ay Yapım’ın bir Hollywood’tan uyarlama bir yapımdan alacağını yazmıştım. Uzun zamandır Çağatay Ulusoy da bu dizi için silah eğitimleri alıyor ve bu diziyi hazırlanıyor.

Son günlerde basına sızan haberlere göre Ay Yapım’ın sır gibi sakladığı dizisinin konusu ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili Ranini Tv geniş bir yazısını yayınladı. Eylül ayındaki yeni dizisinde Ulusoy, Polis Teşkilatı Mitte çalışan bir gizli ajanını canlandıracak. Polis teşkilat içindeki ve dışarıdaki köstebekleri bulacak, tabiri yerindeyse kendisi de bir köstebek olacak. Dizi bir Hollywood yapımı olan 2006 Amerikan sinema filmi “The Departed” bilinen adı “Köstebek” ten alıntı.

Yönetmenliğini Martin Scorsese’nin yaptığı filmde, Leonardo DiCaprio, Jack Nicholson ve Matt Damon oynuyorlar. Köstebek, Altın Küre ödüllü bu film ilk vizyona çıktığı (24 Kasım 2006) da en çok izlenenler listesinde birinci sırada yer almıştır. Konusu: Polis teşkilatı Mafyanın egemenliğini son vermek için, Bostan’da büyümüş bir olan genç bir polis memuru Billy Costigan’ı (Leonardo DiCaprio) bir dizi hazırlık aşamasından sonra örgütün içine (Köstebek) olarak sokarlar. Boston sokaklarını çok iyi tanıyan asi bir kişiliğe sahip olan Billy, Polis Akademisini bitirir. İnandırıcı olması için değişik suçlara karışır, hapse girer. İş rozetinin alınmasına kadar varır. Bu görevi polis şefi Oliver Queenan (Martın Sheen) bilmektedir. Bu önemli görevde Billy Costigan’ın (Leonardo) ile Colin Sullivan (Matt Damon) birlikte görev alır. Biri polis teşkilatı, diğeri mafya için çalışır.

Ekran Alıntısıkostebk 3

Bu iki genç polis, teşkilatta görevli Modolyn Madden (Vera Farmiga) aynı kızı severler. Her ikisinin de sonu acı olur. Başarı, hırs ve ölüm.

Ekran Alıntısıkostebek 4

Çağatay Ulusoy, Leonardo DiCaprio’nun canlandırdığı Billy’i canlandıracak. Bize nasıl bir uyarlama yapılacağını bizim senaristimiz karar verecek ve uyarlamasını yapacak.

cats çağatay - Leonardo

Bu sinema filmini oturup izledim. Çok kanlı, oldukça heyecanlı, bolca tabancaların patladığı bir yapım. Medcezir dizisinde Yaman’ı bolca Orkun’a kafa atışları ile seyretmiştik. Bu dizide yumruklarının yanında, tabancasını konuşturacak. Sokak sokak suçluların peşinde koşacak!

CdsJGkfUUAAXv10

Delibal’da canlandırdığı Barış Ayaz karakteri olarak çok başarılı olan Çağatay Ulusoy, bu yeni dizisinde canlandıracağı polis karakterinde de, oldukça başarılı olacak tahmin ediyorum. Filmi seyrederken Leonardo DiCaprio ile çok benzer yönleri olduğunu gördüm.

CdxdSs7UsAAn3b0

Konu geniş, polis teşkilatında iç çekişmeler, uyuşturucu mafyası, kaçakçılar. Dizinin başarısı birazda senaryonun bize olan uyarlamasında olacaktır. Köstebek 2,5 saatlik bir sinema filmi ama, bu dizi en az iki yıl sürebilir. Konu çok geniş ve malzeme bol.

cats tekindor

Çağatay Ulusoy’un yanında, görevli polis arkadaşı kim olacağı belli değil. Teşkilattaki komiserlerden Çetin Tekindor ve Haluk Bilginer’in adı geçiyor. Bayan partnerin kim olacağı önümüzdeki günlerde ortaya çıkacaktır. Daha önceleri Merve Boluğur’un ismi telaffuz edilmişti ama bir kesinlik yok. Karar Ay Yapım’ın.

CdCLApwUEAAikts

Çağatay Ulusoy, geçtiğimiz yıllarda bir dergi için elinde tabanca ve tüfekle poz vermişti. Şimdi o sahneler dizide gerçek oluyor. Ne kadar hızlı silah çektiğini dizide göreceğiz.

CdnGRkPWoAEzkUk

Yeni dizinin şimdilik hangi kanalda yayınlanacağı belli değil. Ay Yapım’ın bu yeni polisiye dizisinde Çağatay Ulusoy ilk defa aşk dizileri dışında bir karakteri canlandıracak. Adını Feriha Koydum, Medcezir ve sinema filmi Delibal’da oynadığı karakterlerden çok farklı.

13e2c078eded06f9

Şu günlerde Ülkemizdeki terör olayları nedeniyle Kahraman Polisimize ve askerlerimize çok iş düşmektedir. Ben kendi adıma Çağatay Ulusoy’un kahraman gözü kara polisimizi örnek alarak çok başarılı olacağını, süper bir iş çıkaracağını kesin gözüyle bakıyorum.

Yeni dizinde Çağatay Ulusoy’a ve tüm Ay Yapım ekibine başarılar diliyorum.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

https://www.youtube.com/watch?v=b0WNOHIDh6k

Not: Haber ve görseller Çağatay Ulusoy Twitter sayfasından, internetten ve Köstebek filminden alınmıştır.

1 thought on “Çağatay Ulusoy yeni dizisinde Köstebek oluyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir