Sevdam Alabora / Reyting kurbanı olmamak için Salıdan Pazara alındı!

TV Programları

Ekran AlıntısıSA.3.KP

Endemol’ün Atv’de başlayan yeni dizisi “Sevdam Alabora” iki bölüm gösterildi. Bu hafta Salı akşamı 3.bölümü bekledim, gösterime girmediği için araştırdım. Nedeni Salı günü güçlü diziler arasında düşük reyting alması nedeni ile yayınlanmamış.

İlk bölümde AB’de 21.sırada, Total’de de 20.sırada yer almıştı. 2.bölümde ise, AB’de 29.sırada, Total’de 30.sırada yer almıştır. Atv yönetimi diziyi 2.Part Time almak istemiş, Saat:22.00’e alınan diziler genellikle erken final yapmak zorunda kalıyorlar. Bu nedenle 3.bölümün yayını 1 Mart’tan itibaren Pazar akşamı saat:20.00’e alınmış oldu.

Baş rollerini Kadir Doğulu ve Elçin Sangu’nun oynadığı 3.bölüm fragmanı yeni gününde anonsu ile yayınlandı. Pzar günleri de Şeref Meselesi, O Hayat Benim ve Küçük Gelin gibi tutlan diziler var. Bu nedenle Sevdam Alabora’nın işi hala zor. Ama “Fatih Harbiye” dizisinde oldukça sevilen yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu hayranları onu yalnız bırakmayacaklar. Bu bölümden itibaren Gökhan ile Zeynep arasında güzel bir aşk yaşanacak, dizi kendisini izletecektir.

Ekran AlıntısıSA.3.1

Ekran AlıntısıSA.3.2A

Ekran AlıntısıSA.3.3

 

Görüldüğü gibi Atv’nin yeni dizisinin 3.Bölümü 1 Mart Pazar akşamı saat:20.00 de ekranlarda olacaktır.

Ben kendi adıma ilk iki bölümünü izlenebilir kalitede buldum. Konu ilerledikçe sevilecek, tutulacaktır. Kadir Doğulu’nun bu tutkulu aşk dizisinin reytinglerinde yükselme olacağını tahmin ediyorum.

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller tarafımdan dizi fragmanından alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir