İçerde 35.Bölümde Sarp nezarete atılır, Sarp’ı kim kurtaracak?

TV Programları

08310836671f9c9b654d262c6f1ad806_840

Ay Yapım‘ın yapımcılığını üstlendiği Show Tv’nin fenomen dizisi İÇERDE, heyecan dolu yeni bölümü ile 22 Mayıs Pazartesi akşamı saat:20.00’de ekranlarınızda olacak. Sarp, Mert tarafından tuzağa düşürülür. Annesini kurtarır sonra da, Celal Babaya götürülür. Yusuf Müdür de Sarp’ı takip eder.

Yusuf Müdür, Sarp’ın hayatının tehlikede olduğu bilir, Sarp’ı kurtarmak için gelir. Şevko’yu öldürüp, Minik’i yaralayıp, Yusuf’ ile çatışmaya girer. Celal, Yusuf Müdürü öldür. Sarp’ı yerde yatarken gören Yusuf Müdür onunda öldüğünü düşünür. Bir anda bütün her şeyin bittiğini sanırken oğlu gibi sevdiği Sarp’ın yaşadığını görür. Bu iş bitmemiştir. “Buradan sağ kurtulursan başladığımız işi bitir oğlum.” Bu Yusuf Müdür’ün son sözleri olur.

Ekran AlıntısıİÇ.34.YUSUF

Yusuf’un tabancasını Davut, Sarp’ın eline tutuşturur, bir el de ateş ettirip suçu Sarp’a yüklerler.

Celal, Mert’e Sarp’ı vurmasını emreder. Mert ne kadar Sarp’tan nefret etse de onu vurmak o kadar kolay olmayacaktır. Mert Sarp’la gelirken, “Ölmek için güzel bir gün” dese de yapamaz. Füsun Teyzesinin sözlerini aklına düşer. “Belli ki içinde bir parça iyilik kalmış, yoksa beni kurtarmak için kendini tehlikeye atmazdın. Eylemi hala düşünüyorsun, ama yanlış taraftasın, böyle giderse o bi parça iyilik de yok olucak. Sana yazık olucak oğlum.

Celal hadi sık artık diye sıkıştırır. Mert, 3 el boşa ateş eder, tabancayı Yusuf Müdürün eline tutuşturur. Celal babayı kandırmış olur.

Yusuf’un polis oğlu Gökhan gelir, Sarp’ın elinde babasının tabancasını görünce Sarp, ben polisim dese de, tutuklanır. Bu bölümde Sarp Polis olduğunu inandırabilecek mi?

Reyting rekortmeni İçerde’nin başrollerinde; Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu, Yıldıray Şahinler ve Uğur Yücel yer alıyor.

Dizinin senaryosunu Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu birlikte kaleme alıyor, yönetmen koltuğunda ise Uluç Bayraktar oturuyor.

İçerde‘nin 35. bölüm tanıtımı yayınlandı. Sarp’ın “Yusuf Müdür’le uzun zamandır gizli görevde çalışıyorum, akademide müdürüme silah çekmem, hapis yatmam hepsi planın bir parçasıydı” dediği fakat kimseyi polis olduğuna inandıramadı. Yusuf Müdür benim babam gibiydi. Sen nasıl acı çekiyorsan ben de aynısını çekiyorum der ama inandıramaz, tutuklanarak organizeye götürülür.

4e1770d86ed64f9dd00df15ef435712f_840

Yusuf Müdür’ün ölmesi ortalığı karıştırır. Sarp, Yusuf Müdürü öldürmediğini, kendisinin de polis olduğunu inandırmaya çalışıyor. Ancak polisler ona inanmazlar.

Sarp’ın yoğun sorgulamasını Yusuf Müdürün yerine gelen yeni müdür yada sorgulamacı komiser yapar. Gizli soruşturmacı numarasını sorar. Söylediği numarayı polis Gökhan kontrol eder, kayıtlarda çıkmadığını söyler. Yalan söylediği zannedilir.

83b5a5d57282616eeeb4e1de11168d40_840

İÇERDE’YE YENİ OYUNCU GİRİYOR:

İçerde’ye yeni müdür, bence sorgulamacı polis komiseri de olabilir. İzleyici karşısına çıkacak olan Levent Can önce, Aile Bağları dizisi ile oyunculuğa başlayan sanatçı; Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Fehmi Kuzuzade karakterini canlandırmıştı. Son, Hicran Yarası, Ezel, Emret Komutanım, Kavak Yelleri, Rüzgarlı Bahçe, Kısmet Değilmiş rol aldığı diziler arasındadır. Pek çok projede yer alan Levent Can, son olarak İçimdeki Fırtına dizisinde Selim karakterini canlandırmıştır.

Yusuf’un oğlu polis Gökhan, böyle bir gizli soruşturmacı kaydı yok deyince yalancı durumuna düşer. Sarp hücreye atılır.

67fb2b1e55875879afc331dcdcf09e64_840

Kudret, Alyanak’ın yardımı ile Celal’in adamlarının elinden kurtulur. Kebapçı Celal, Yusuf Müdürün ölümü nedeniyle onunla uğraşacak zamanı yoktur, sıra ona daha sonra gelecektir.

cf426bbe7359da0552fcb5e9940205e9_840

Alyanak, Kudretin paralarının üzerine çökmüştür. Kudret de, sen de kalsın deyince keyfi yerindedir. Kudret ile birlikte Celal ile savaşacaklardır.

27257bd738b6177fd6f927aebdb7eacf_840

Celal Baba Sarp’ın ölmediğini duyunca, Mert’e hesap sorar. Mert köşeye sıkışır.

19388d70e26deb41234c9cafa7298656_840

Diğer taraftan Coşkun bu olaylara seyirci kalmaz. Bölüm fragmanında Coşkun’un Celal’e silah çektiği heyecan dolu tanıtım izleyenlerde merak uyandırdı. Bu atış karavana olabileceği gibi, Celal omuzundan yaralanmış da olabilir. Coşkun ile Celal Duman arasında hesaplaşma bitmez, devam edecek.

bb52f6032cd4cc8483d4b769b2ce5786_840

Şimdi Sarp’ı kim kurtaracak! Mert, Sarp’ın ağabeyi olduğunu Coşkun’dan öğrenirse, zaten Celal baba ile ters düşmüştü. Ağabeyi Sarp’ı hapisten çekip alacaktır.

Sarp’ın gizli görevle çalıştığını bilen bir de emniyet amiri vardı, Sarp’ı açığa almak istemiş, sonra Yusuf Müdür vazgeçirmişti. O amir ile Sarp yüz yüze konuşmuştur. Bu olaya müdahil olabilir, Sarp’ı hücreden çıkartabilir.

Sarp’ın polis olduğu ortaya çıkınca; Komiser Sema’nın yerine organizede bölüm şefi olarak ekibin başına geçebilir. O zaman Celal’in bileğine kelepçe takmadan, Yusuf Müdürün intikamını almadan gözüne uyku girmeyecektir.

İçerde‘nin yeni 35.bölümünde bizleri yine heyecan dolu anlar bekliyor. 22 Mayıs Pazartesi akşamı saat:20.00’de Show Tv ekranlarında…

Artık dizide sona yaklaşılıyor. Bir takım söylentilere göre 2.sezon devam etmesi isteniyormuş. Bana göre tadında bırakılıp, bu dizi burada bitmeli… Bu hikayeyi uzatmak anlamsız olur ve reyting kaybeder. Benden söylemesi.

Ve Yılmaz kardeşler nihayet sarmaş dolaş. 35.Bölüm 3.fragmanı sesiz sinema gibi. Sadece duygular konuşuyor. Her iki kardeşte göz yaşı var.  İki kardeşin düşmanı ortak, sırt sırta verip Celal’in tozunu attıracaklar.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir