Bodrum Masalı’nda, masalımsı aşklar izleyeceğiz!

TV Programları

Cl8v_SPWYAAK9GV

Geçtiğimiz Perşembe akşamı Kanal D’nin “Bodrum Masalı” adlı yeni dizisi ekranlara geldi. Akıcı sunumu ile göz doldurdu.

Bodrum Masalı, yapımcılığını TMC – Erol Avcı, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdur kaleme almış. Başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Toprak Sağlam, Dilan Çiçek Deniz ve Hilmicem İntepe gibi oyuncular paylaşıyor.

Evren Ergüven pek çok otel sahibi varlıklı ve hırslı bir adamdır. Karısı Yıldız, oğlu Ateş ve kızı Su ile birlikte İstanbul’da görkemli bir hayat sürmektedir, Otellerinin büyük kısmının olduğu Bodrum’da ise ikinci bir kadınla kurduğu gizli bir yaşamı vardır. Evren’in bu düzeni İstanbul’da ani iflasıyla bozulur ve ailecek Bodrum’a gelirler.

ClzU0ZqWMAAA7Ur

ClzEYBhXEAAt4bu

Ailenin elinde avucunda Bodrum’da Yıldız’ın babasından miras eski bir ev ve küçük bir otelin yarı hissesinden başka bir şey kalmamıştır. Ergüven Ailesi lüks yaşamlarını terk etmek, o köhne eve taşınmak ve küçük otelle hayata yeniden başlamak zorunda kalırlar. Evi tamir ederler, oturacak hale sokarlar, öyle ki tuvaleti tamir ettirecek paraları bile yoktur.

Cly4O-vWYAAS6kx

Ne var ki otelin öbür yarısı Evren ve Yıldız’ın hayatları boyunca adını ağızlarına almamaya yemin ettikleri birine aittir. Faryalı adıyla tanınan kişi Yıldız’ın Evren’den önceki sevgilisidir. Evren’e kalırsa Yıldız onu hiç unutmamıştır. Yıldız’ın ise Evinin tam karşısına taşınan kocasının Bodrum’daki sevgilisinden henüz haberi yoktur.

ClzsShpWYAE7WqT

Bütün bu sırlardan habersiz olan Ateş ve Su kolejden hayallerinden arkadaşlarından zengin ve güvenli hayatlarından kopacak Bodrum’da hayatın ve ailelerinin hiç bilmedikleri yüzünü öğreneceklerdir.

ClzkOenWYAAODUu

Clz2Ke1XIAUdFtb

Ve bölüm sonunda Ateş babasının gizli aşkını öğrenir, bir sabah babasını evden çıkarken görür ve adeta şok olur.

Clz711ZWIAAxGsf

Cl34yOPWAAA9ySh

Cl3ZXBMWIAAvnft

Cl3wjNHWgAAcEFH

Cl3krzYWkAAlJRB

İlk bölümü ben tuttum. Gerçek hayatta, yaz aşklarının yaşandığı Bodrum’da şimdi de, ‘Bodrum Masalı’nda: Anneler – babalar, gençler arasında tap-taze aşklar yaşanacak. Bu aşklar masalımsı bir dille anlatılacak! Baba Evren ile metresi Gözde; Faryalı ile gençlik aşkı Yıldız: Yakışıklı Ateş ile güzel zengin kız Alara; Kelebek ile Su arasında yaşanacak aşları izleyeceğiz.

İlk bölümde izleyiciden tam not alan “Bodrum Masalı” reytinglerde de geçer not aldı. Total’de; Yüksek Sosyete’nin ardından, 3,17 reyting puanı ile 2.sırada, AB’de gene 5.sırada yer almıştır.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller, Bodrum Masalı resmi Twitter Hesabı sayfasından alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir