Bizim Hikaye; Filiz’in Fakirhanesinde Yine Eski Hamam, Eski Tas!

TV Programları

Med Yapım’ın yapımcısı olduğu, Fox Tv’nin keyifle izlenen dizisi “Bizim Hikaye” yeni sezona hızlı başladı. Oldukça da keyifli gidiyor. Yarın akşam 12 Ekim Perşembe akşamı 42.Bölümü ile Fox Tv ekranlarında…

Baş rollerini Filiz (Hazal Kaya) ve Barış (Burak Deniz) paylaşıyorlar. Yeni Sezonda Murat Danacı (Avukat Selim) ve Filiz’in hapishane arkadaşı Çiçek (Sahra Şaş) önemli karakter olarak katıldı. Diğer rollerde, Reha Özcan, Nejat Uygur, Nesrin Cevatzade, Yağızcan Konyalı, Pınar Töre, Evrim Doğan, İsmail Karaöz, Berkay Akın gibi oyuncuların yer alıyor.

Biz gelelim 42.bölümde neler olacağına:

Elibol ailesi yine bir arada… Filiz Elibol, kardeşlerini yine fakirhanede topladı. Ev yine eski hamam eski tas.

Tülay’ın Bebeklerin kaybı herkesi darmadağın etmiş, Barış’a duyulan öfke ve nefretin üstüne kül bulutu örtmüştür. Bu durum Filiz’in Barış konusunda kafasının karışmasına neden olur. Giderek Barış’ın bir şeyler sakladığına dair olan inancı artmaya ve Barış’ı kurcalamaya başlar. Bu arada Barış’ın da Selim kıskançlığı artmaktadır.

Onun bu şüphesine benzini dökecek kişi Nihal olacaktır. Bu arada Elibol’lar da korkulan gerçekleşmiş, Fikri ve çocuklar zengin evinden atılıp eve geri dönmüştür.

Filiz kardeşi Kiraz ile arasındaki buzları nasıl eritecektir.

Filiz bir yandan onlarla uğraşırken, Minibol’ların okul masrafı, Rahmet’in bir kez daha gelecek hayallerinden vazgeçmesine neden olur.

Filiz asıl geçen bölüm sonunda kardeşi Hikmet’in kız arkadaşı ile yıldırım nikahı ile evlenmesini henüz bilmiyor. Öğrenince o zaman asıl kıyamet o zaman kopacak!

https://www.youtube.com/watch?v=L3e7sv7PTJQ

Bizim Hikaye, bu hafta 42.bölümde bütün ailenin yine aynı evde bir araya gelmesi ile yer yerinden oynayacak!

Bizim Hikaye, 12 Ekim Perşembe akşamı Fox Tv ekranlarında olacak.

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Kaynak hber ve görseller Fox Tv sayfasından alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir