Medcezir’de büyük hayal kırıklığı, Barış Falay diziden ayrılıyor mu?

TV Programları

18 Mayıs ’14

Kategori
TV Programları
Medcezir’de büyük hayal kırıklığı, Barış Falay diziden ayrılıyor mu?

Biraz önce (17 Mayıs 2014, 21,45) Medcezir Dizisinin “Selim Serez” i canlandıran Barış Falay’ın bir tweetini okudum. Diziden ayrıldığını yazdı. Ben şok oldum, sizleri bilemem. Barış Falay, bu dizinin olmazsa olmazlarından birisi olarak görüyorum.

Bu twet (Fake’ dir), adresi doğru değildir de inşallah ayrılmamıştır. (SeLim SeRez & @med_cezir_selim) Twet bu adresten.

Twitte şöyle diyordu. “Zorlamaları sonucunda gruptan ayrılma kararı aldım. Arkadaşlar bundan sonra başka bi şekilde yoluma devam edicem”

Aynen böyle diyordu atılan twet.  Daha sonra da atılan twette, “atılmadım, ben ayrılmak istedim, diyordu.

Son attığı Twitte de, “Sevgili arkadaşlar benim çok sevdiğim bi arkadaşımla ortak kullandığımız bir sayfa” (@gb_zykr) lütfen takip edelim her Pazar aktif olacaktır!

Şayet bu haber doğru ise, Medcezir çok çok önemli bir yardımcı oyuncusunu kaybederek, kan kaybedecektir.

Şimdi ne olacak, Ay Yapım yönetimi bir çaresini de düşünmüştür. Ender Hanıma bir koca, Mert’e bir baba, Yaman’a da kol kanat geren bir baba bulunmalı. Bulunan babayı, Selim Serez karakteri olarak kabül edebilir miyiz, bilemiyorum.

Bu Çağatay Ulusoy’un dizi kaderi olsa gerek. İlk dizisi “Adını Feriha Koydum” da 24.Bölümde Emir’in basası, baba rolündeki şahıs (Ünal Sarrafoğlu) karakteri değişmişti. Zor oldu ama, izleyenler yenisini olan (Murat Onuk) da alıştı.

İşin şakası bir tarafa, “Selim Serez” karakterini oynayan Barış Falay (Şayet haber doğru ise), Medcezir için büyük kayıp olacaktır.

Hem Medcezir, hem de Barış Falay için hayırlısı ne ise, o olsun diyorum.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir