“İÇERDE” Dünyayı Fethediyor!

TV Programları

cats içerde

Ay Yapım imzalı “İçerde” Türkiye’den sonra dünyada da fenomen olmaya hazırlanıyor. Ekranların reyting rekortmeni dizisi çok yakında birbirinden çok farklı coğrafyalarda da izleyicisiyle buluşacak.

Her pazartesi milyonları ekran başına toplayan İçerde dizisinin yayın hakları için son olarak Şili, Gürcistan, Yunanistan, Hindistan, Romanya, İran, Irak ve Arnavutluk ile anlaşma sağlandı. İçerde dizisinin dağıtımcısı Eccho Rights, dizinin yayın haklarını almak isteyen yaklaşık 20 ülkeyle de görüşmelere devam ettiklerini belirtiyor.

Çağatay Ulusoy, Adını Feriha Koydum ve Medcezir’den sonra şimdi de İçerde dizisi ile Dünya ülkelerinde bu defa Aras Bulut İynemli ile kendisini gösterecek!

 

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

SARP, CELAL’İN SINAVINI GEÇEBİLECEK Mİ?

727d775b5ce973fade088444d33395e2_840

Dizinin bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde Celal, Sarp’ı tehlikeli bir sınavdan geçirecek. Soluk soluğa izlenecek bölümde Celal’in şüphelerini çeken Sarp testten geçirilecek. Sarp’ın yolu, karanlık dünyada sözü geçen bir kumarhane işletmecisi olan Handan’la kesişecek.

67b44a1ea4baac8c42666c2efe26e0df_840

Konuk oyuncu olarak dizinin kadrosuna dahil olan sevilen oyuncu Tuba Ünsal, gizemli bir karakter olan Handan’a hayat verecek.

Hem reyting hem de sosyal medya sıralamasında yayınlandığı günün değişmez birincisi ‘İçerde’’nin sürprizlerle dolu yeni bölümü

20 Şubat Pazartesi günü saat 20:00’da Show TV’de ekrana gelecek.

 

FRAGMAN: https://www.youtube.com/watch?v=iQrSV6OOq-Y

İyi seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Haber ve görseller Persona Sanat Basın Bülteni.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir