Medcezir’de Sedef’in Amerikalı eşi ortaya çıkıyor!

TV Programları

424897_25

Baş rollerini Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın oynadığı, Star Tv’nin süper dizisi Medcezir’e yeni bir oyuncu geliyor. Bu akşam 53.Bölümde ortaya çıkacak oyuncu, ‘Sedef’ karakterini canlandıran Defne Kayalar’ın bir türlü boşanamadığı Amerikalı eşi olarak geliyor. Bu güne kadar değişik bölümlerde sözü edilen Sedef’in eşi ‘Lance’ karakterini Aksel Üstün canlandıracak.

Aksel Üstün kumral, mavi  gözlü tam bir Amerikalı tipi. Yabancı dili de oldukça iyi. Çok iyi Fransızca biliyor. Onu bugüne kadar yerli dizi ve filmlerde görmedik. Bu yıl Yurt dışında Fransız filmi olan ‘Geronimo’ adlı bir filmde oynadı.  Önceki yıllarda L’art de la Fugue (2012), Les Revenants (2012), Engrenages 4 (2012), Un Coup (2012) gibi sinema filmlerinde oynamıştır.

3_0 aksel üstün  defne-kayalar-torpil-3

Ay Yapım, Medcezir ile dizi sektörüne bir çok yeni oyuncu kazandırması takdir edilecek bir yönü.  Medcezir’de kendisini gösteren oyuncu meşhur oluyor. Bu konu ile ilgili daha önce bir blog yazısı yazmıştım.

Bakalım yurt dışı deneyimli Aksel Üstün, Medcezir’de ‘Lance’ karakteri olarak kendisini gösterebilecek mi? İzleyici onu sevecek mi?

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Kaynak haber ve görseller İnternetten alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir