Pazartesinin galibi “İçerde”!

TV Programları

C5LIuCWWQAEmbo0

İki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde; Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler rol alıyor.

Ay Yapım imzalı, ekranların fenomen dizisi “İçerde“, bu hafta da tüm kategorilerde izlenme rekorları kırarak zirveye adını yazdırdı.

İçerde“, dün akşam yayınlanan bölümüyle AB’de 12,04 izlenme oranı (rating), 26,69 izlenme payı (share), ABC1 20+’da 11,32 izlenme oranı (rating), 24,00 izlenme payı (share), Total’de ise 9,34 izlenme oranı (rating), 20,50 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi.

SOSYAL MEDYA “KİM KAZANACAK” DEDİ!

İçerde, dün akşam ekrana gelen heyecan dolu yeni bölümünde #kimkazanacak etiketi ile 30.479 tweet atıldı. Twitter’ın Türkiye gündeminde 17 saat 45 dakika, Dünyada ise 3 saat 40 dakika TT listesinde kaldı.

 

SARP, İKİSİNİN BİRDEN DEFTERİNİ DÜRECEĞİZ!

Ekrana gelen bölümde; Mert, Celal’e zarfı gösterdi ve Celal’in hiç beklemediği bir anda Celal’e silahını çekti. Ancak vurmadı.

Ekran AlıntısıİÇ.22FR5

Sarp Yusuf ile buluştuğunda Davut aradı ve bir sevkiyat olduğunu söyledi. Bunun üzerine Celal Sarp’a bir çanta para verdi Alyanak ile kumarhaneye gitmelerini iletti.

cats İÇERDE 20 ŞUBAT

Alyanak ve Sarp kumarhaneye gittiklerinde Handan (Tuba Ünsal) ile tanıştılar.

Ekran AlıntısıİÇ.22.12

Sarp kumar oynamaya başladıklarında aslında bunun bir ödeme olduğunu fark etti. Alyanak ve Sarp çıkarken Handan, Alyanak’a ayrı Sarp’a ayrı kartlar verdi. Alyanak Handan’dan aldığı kartı Celal’e ilettiğinde Celal elinde başka bir kart ile Sarp’ı oyuna getirmeyi planladı. Bunun farkına varan Sarp Yusuf Müdür’ü uyardı. Yusuf Celal’i takibe aldı ve Handan ile buluşmasını izledi. Bu arada diğer kartta yazan adrese bir baskın olmadığı için Sarp da temize çıkmıştı.

İçerde (4)

Celal’in adamları Yaşar’ı içerde öldüremedi, hastanede koruma altındayken öldürttü. Celal Yusuf Müdürün gözünün içine baka baka onunla resmen dalga geçti.

İçerde (3)

Bu arada Sarp, Handan’ın yanına gitti ancak o arada kumarhaneye baskın yapıldı ve arka kapıdan kaçmak zorunda kaldılar.

İçerde (6)

Yoldayken Handan çok önemli bir çantayı baskın yapılan ofiste unuttuğunu söyledi. Sonrasında Celal, Handan’ın yanına gelip çantayı ona getirip kendini kanıtladı. Heyecanın eksik olmadığı bölümde Handan’ın Sarp’ı Celal gittikten sonra arayıp baskın yapılan yerdeki çantayı Celal’in ona getirdiğini söyledi.

İçerde (14)

Sarp ve Yusuf Müdür baskına giden polislerden birinin Celal’in adamı olduğunu anladığı anlarda Yusuf’un Sarp’a “ikisinin birden defterini düreceğiz” dediği sahne izleyenleri ekran başına kilitledi.

 

İşte “İçerde”nin 23. Bölümünden ilk sahne!

İçerde, milyonların keyifle izlediği bir dizi. Her hafta heyecan fırtınası devam ediyor.

Ay Yapım imzalı İçerde her Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekrana geliyor.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir