“İçerde” dizisine Alman Milli futbolcu Mesut Özil dahil olmuş!

Magazin

fgdghfdhjgfjhddsz

 

Çağatay Ulusoy’un Show TV’de yayınlanan “İçerde” adlı dizinin kadrosuna Türk asıllı Alman Milli futbolcu Mesut Özil de dahil oldu. Haberi yanlış okumadınız. Bu haber Uçankuş Tv sayfasında yer alıyor. Ben de şaşırdım ama, olayın aslı şöyle:

Yayınlandığı günden bu yana ekranları kasıp kavuran dizi, Mesut Özil’i de çok etkiledi. Yıldız futbolcu dizinin giriş karelerini hashtag (etiket) yaptı. Şu an İngiliz devi Arsenal’da forma giyen Özil, Instagram’ın hesabının hikaye özelliğinde faydalanarak sık sık diziyle ilgili paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor.

 

proxy

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, Show TV’nin izleyiciyi ekrana kilitleyen, aksiyon dolu dizisi ‘İçerde’nin büyük hayranı çıktı. Öyle ki bu hayranlığı Özil’in 9.3 milyon takipçili hesabına da yansımış.

Mesut Özil, Instagram’ın Snapchat’e rakip olarak devreye soktuğu ‘hikaye’ özelliğini kullanarak ‘İçerde’ dizisinden bir sahneyi paylaşmış.

1316722_ebe57dda471d89ee0ead42bec309dcb8

Alman milli futbolcu Mesut Özil diziden görüntüleri barındıran kısa videoyu #icerde hashtagı ile paylaştı.

Paylaşımı dizinin fanları tarafından hemen farkedilen Özil’in sıkı bir İçerde izleyicisi olduğu görüldü.

Okuduğum bir habere göre Fenerbahçe başkanlığına aday olan Ali Koç, seçim hediyesi olarak Mesut Özil’i Fenerbahçe kadrosuna alacağı söyleniyor. Sanal da olsa, Ay Yapım daha önce davranıp Özil’i kadrosuna almış. Bir gün Mesut Özil İstanbul’a gelir kendisini İçerde dizi setinde bulursa şaşırmayalım.

Olur mu olur!

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Kaynak haber ve görseller; Uçankuş Tv ve HTMagazin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir