Çağatay Ulusoy ve dizisi Medcezir ödül toplamaya devam ediyor!

Magazin

Ayaklı gazete ödül

Geçtiğiniz 30 Ekim akşamı Merıdıen Hotel’de, 5.Ayaklı Gazete TV ödülleri’nin dağıtımı gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.

Medcezir, En İyi Drama dizisi dalındaki bütün ödülleri topladı.

Çağatay Ulusoy, Medcezir’deki Yaman karakterinde gösterdiği performansı ile bu ödüle layık görüldü.

Çağatay Ulusoy ödülünü, ilk dizisi  olan “Adını Feriha Koydum” senaristlerinden, şimdilerde Televizyon idarecisi Melis Cilevik’in elinden aldı.

Çağatay Ulusoy, Yılın En İyi Drama Dizisi Erkek oyuncusu ödülünü, Medcezir’de canlardırdığı Yaman karakteri olarak gösterdiği başarıdan almıştır.

Ekran AlıntısıAG.2   Ekran AlıntısıAY.ÖDÜL 1

Çağatay, ödülü aldıktan sonra yaptığı kısa konuşmada şunları söylemiştir. “Melis Hanım’ın bendeki yeri çok farklı, çünkü ilk işimin senaristlerinden…  Ve bu ödülü ondan almak ayrı bir güzel. Bu işin birliktelik üzerine dayalı olduğuna inanıyorum. Ayrıca birlikte olduğumuz Ece Yörenç, Ali Bilgin bütün ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, iyi akşamlar.”

ayakli-gazete13_343

Medcezir’de Çağatay Ulusoy’un partneri olan Serenay Sarıkaya da En İyi Drama Dizisi Kadın Oyuncusu ödülüne layık görülmüştür. Tebessümü yüzünden eksik etmeyen Sarıkaya, elinde ödülü ile salonu terk ederken; “Evet, çok mutluyuz” diyerek ayrılmıştır.

ayakli-gazete12_343

Çok keyifli geçen ödül töreninden sonra, Çağatay Ulusoy çıkışta hızlı adımlarla yürüken Dizi Magazin muhabrinin sorularına cevap veriyor. Mutluyuz diyen yakışıklı oyuncu o güzel tebessümünü yüzünden hiç eksik etmiyor. Muhabirin yeni projeler var mı? sorusuna bakın ne cevap vermiş. Yazın, yazın sinema filmi var, diyerek ayrılmıştır.

Ekran Alıntısı AYG.3

Geceye Barış Falay eşi ile katılmış, o da en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü almıştır. Ayrıca dizi oyuncularından, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Defne Kayalar ve Metin Akdülger katılmışlardır. Eylül karakterini canlandırın Hazar Ergüçlü; “Arkadaşlarımız ödül aldı, onların yanında olmak için geldik.” Demiştir. Defene Kayalar ise; “Çok keyifli, işimiz çok güzel, gayet iyi gidiyor.” Demiştir.

AYAKLI GAZETE TV ÖDÜLLERİ‘nden MEDCEZİR’den kazanalar:

En İyi Drama Dizisi……………………………… :   MEDCEZİR

En İyi Drama Dizisi Erkek Oyuncu……………. :  ÇAĞATAY ULUSOY

En İyi Drama Dizisi Kadın  Oyuncu…………… :  SERENAY SARIKAYA

En İyi Drama Dizisi Yardımcı Kadın Oyuncu..:   MİNE TUGAY

En İyi Drama Dizisi Yardımcı Erkek Oyuncu.. :   BARIŞ FALAY

En İyi Dizi Müziği………………………………..  :   MEDCEZİR – TOYGAR IŞIKLI

Medcezir, bu yıl ikinci sezonu ile Star Tv. ekranlarında. Sekiz bölümü geride kalan dizi oldukça heyacanlı gidiyor. Bu gidiş ile bu sezonda Medcezir ve oyuncuları gene bütün ödülleri toplayacak gibi duruyor.

Tüm Medcezir ekibine, bu harika ödüller için tebrik eder ve başarılarının devamını dilerim.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar
Mail : ab.balcilar@hotmail.com
Blog: milliyet.com.tr/cansever
Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten, Medcezir Twitter sayfasından ve tarafımdan Süper Star Life proğramından alınmıştır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir