Yüksek Sosyete Perşembe akşamını Cesur ve Güzel’e bıraktı!

TV Programları

cvzci9mw8aacifl

Perşembe akşamları ekranlara gelen Bi Yapım’ın sevilen dizisi “Yüksek Sosyete” o akşamı boşaltıyor ve Cesur ve Güzel’e bırakıyor.

Peki Yüksek Sosyete ne olacak? Yüksek Sosyete’nin 18.Bölümü önceki akşam ekranlara gelmişti. Haftaya 3 Kasım Perşembe akşamı da 19.bölümü ile ekranlara gelecek. 20.Bölüm 12 Kasım Cumartesi akşamına transfer edildi.

Daha önce 7 Ekim 2016 Tarihinde; “Yüksek Sosyete’de büyük hesaplaşma! Dizi Finale mi gidiyor?” başlıklı yazımda aynen şöyle yazmıştım.

“Şimdi ne olacak? Herkes herkesle hesaplaştı, eteklerindeki taşı döktü. Büyük hesaplaşmalar oldu! Düğümler çözüldü. Aslında konu da bitti sayılır. Bana göre dizinin finaline gelindi. 1-2 hafta içinde final olabilir. Star Tv’nin yeni dizileri geliyor. Vahide Perçin ve Cansu Dere’nin Anne, Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün’ün Cesur ve Güzel Ekim ayı içinde ve Birce Akalay ile Ufuk Özkan’ın dizisi Hayat Bazen Tatlı’dır Kasım ayında Star ekranlarında olacak. Boş gün lazım değil mi? Pazartesi: Paramparça, Çarşamba: Kara Sevda, Perşembe: Yüksek Sosyete. Cuma: Kiralık Aşk. Cumartesi – Pazar yarışma programı… Sadece Salı günü boş. Sırada bekleyen ise üç yeni dizi var.

Kararı kanal ve yapımcı karar verecek! Şimdilik Bi Yapım – Burak Sağyaşar’dan bir ses yok. Star Tv genelde reytinglere bakar. Şayet reyting puanı 4’ün altına düşerse pek acımaz. Son 15.bölümde altına düştü. Total’de ve AB’de 4’5 puan aldı. Geçen hafta da reyting puanları 4’ün altına düşmüştür.”

cvxn7xuw8aa0fct

Yüksek Sosyete’nin son üç bölümde reytinglerde yükselme oldu. 16.Bölüm (Total: 4,69/13,30 – AB:4,69/13,38). 17.Bölüm (Total: 4,78/12,95 – AB: 4,76/13,38). 18.Bölüm (Total:6,07/15,08 – AB: 4,89/12,51). Görüldüğü gibi son 27 Ekim Perşembe akşamı yükselme oldu. Kanal diziyi başka kanala kaptırmak da istemedi. Çareyi Cumartesi akşamına kaydırmakta buldu.

2 Kasım Perşembe akşamı 19.Bölüm ekranlara gelecek ve 20.Bölüm 12 Kasım Cumartesi akşamı saat 20:00’de Star Tv ekranlarında olacak. Cesur ve Güzel için Perşembe akşamı boşaltıldı. “Anne” dizisi Salı akşamına monte edildi. Pazar akşamına; Hayat Bezen Tatlıdır ve Cumartesiye de Yüksek Sosyete kaydırıldı. Star Tv böylece haftanın 7 günü akşamlarını dizilerle doldurdu.

 

cvn-kyvxeaaeil3

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüksüstün’ün oynadığı yeni dizi 10 Kasım Perşembe akşamı Star Tv ekranlarında olacak.

Gelen gideni aratır derler ama… Ne olacağını Cesur ve Güzel’in ilk bölümünü seyrettikten sonra göreceğiz.

Yüksek Sosyete Cumartesi akşamları nasıl bir performans göstereceğini merak ediyorum. Bu gecede reytingleri düşerse, erken finale gidecektir.

Her iki dizi için yeni günlerinde hayırlısı ne ise o olsun diyelim!

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir