Çağatay Ulusoy’un Best Model yıllarında çıplak resmi çekilmiş!

Magazin

cagatay-ulusoy-un-ciplak-fotografi-cikti----[1]

Çağatay Ulusoy hakkında, görsel ve yazılı basında gün yok ki, bir haber, bir resim çıkmasın. Aktivist Çağla Akalın’ın haberine göre, Çağatay Ulusoy Best Model yarışmasını girdiği 2010 yıllarında çekilmiş bir çıplak fotoğrafı, bu günlerde ortaya çıkmış.

O yıllarda gençlik heyecanı diyelim, bir cahillik  olmuş bir kere? Gerçi vücudunu sergilemiş, utanılacak bir durum yok. Bence kaslı, sportmen bir vücut. Ancak boy resimde, edep yerine aynen Adem Baba gibi, bir incir yaprağı resmi koymuşlar. Keşke olmasaymış.

Şimdi, bundan 4 yıl önceki bir resim için pişman mı dır, bilemem. Keşke çektirmeseymiş. Nereden bilsin ki 4 yıl sonra bu kadar meşhur olup da bu resim karşısına çıkacağını.

Medcezir dizisi ile oyunculuk hayatının zirvesine çıkan Çağatay Ulusoy için yüz kızartıcı bir durum değil. Olur böyle şeyler. Artık herkes onu biliyor. Sosyal medyada biraz toz, duman, gürültü çıkardı o kadar. Meyve veren ağaç taşlanır.

İnternet dünyasında Google hiç bir şeyi unutmuyor, silmiyor! O sandıkta her türlü temiz çamaşırlar da, kirli çamaşırlarda orada saklı duruyor.

Yapacak bir şey yok.

Çağtayulusoy[1]

 

 

1 thoughts on “Çağatay Ulusoy’un Best Model yıllarında çıplak resmi çekilmiş!

  1. Its such as you read my thoughts! You appear to understand so much about this, like you wrote the guide in it or something. I think that you just can do with a few p.c. to drive the message home a little bit, but other than that, that is excellent blog. A great read. I’ll certainly be back.
    maillot psg enfant http://www.merz.it/fr/maillotpsgpascher/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir