Kösem Sultan, 31 Aralık yılbaşı akşamı yayınlanmıyor!

TV Programları

muhtesem-yuzyil-kosem-sultan-7-bolumu

Star Tv’nin tarihi dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan, Perşembe akşamı yılbaşı gecesi nedeniyle 8.bölümü yayınlanmıyor. Star Tv. Perşembe akşamı yılbaşı programını yayınlayacak.

Geçen bölümde Yunanlı genç kız Anastasia Tsilimpiou, Kösem’in genç kızlık dönemini oynadı ve rolünü Beren Saat’e devretti. Bu geçiş çok hızlı oldu ama, dizi bu… Hiç olmazsa 6 aylık bir zaman atlaması yapılsaydı, daha uygun olacaktı. Seyirci bu değişikliği beklediği için Allah’tan pek yadırgamadı.

 

muhtesem-yuzyil-kosem-5-bolum

Peki Beren Saat’in performansının sorarsanız? Bana göre ne de olsa deneyimli bir oyuncumuz. Evlilik sonrası setlerden uzak kalsa da, sette hemen ısınmış. İlerleyen bölümlerde ben kendisinden çok daha fazlasını bekliyorum. Daha önce 9.Bölümde diziye girecekti, reytingler kötü gidişi nedeniyle öne çekildi ve 7.bölümde girdi. Saat’in girmesi ile reytinglerde patlama oldu, AB’de birinci sıraya yerleşti.

Total’de Kurtlar Vadisi Pusu ilk sırada yer aldı. AB’de Kurtlar Vadisi 4,76 puan alırken, Beren Saat’li Kösem, 8,18 reyting puanı ile birinci sırada yer aldı.

 

kösem beren saat

Beren Saat diziye girer girmez Sultan Ahmed ile öpüşme sahnesi bölüme damgasını vurdu. Anlayamadığım nokta bir haftada Sultan Ahmed’in sakalları ne çubuk uzadı, sanki 3 haftalık gibi. Ayrıca Kösem Sultan, isyanda vurulmasına rağmen boynundaki Cevşen-i Kebir sayesinde ölümden döndü. Bu olaydan çok etkilenen Kösem, Müslüman olmaya karar verdi. Sarayda birden bire sözü geçen biri oldu, hayranlık kazandı.

muhtesem-yuzyil-kosem-1406251

‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’e girişi ile Beren Saat, Twitter’da en çok konuşulan konulardan biri oldu.
Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan’nın 8.bölümü Perşembe akşamı yayınlanmıyor. 7 Ocak 2016 Perşembe akşamı Star Tv’e ekranlarında olacak.
Keyifli seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir