Delibal’ın Eskişehir galası Çağatay Ulusoy’un katılımıyla yapıldı!

Sinema

eskisehir2

Ay Yapım imzalı, Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun rol aldığı yılın en güzel aşk filmi ‘Delibal’ İstanbul ve Antalya’nın ardından Eskişehir galasını gerçekleştirdi.

26 Aralık Sabahı İstanbul’dan özel arabaları ile Çağatay Ulusoy, Ali Bilgin ve Engin Aykanat ile birlikte karayolu  ile keyifli bir yolculuk yaparak Eskişehir’e ulaştılar. Leyla Lydia Tuğutlu’nun İstanbul’da dizi çalışmaları olduğu için katılamadı.

Çağatay Ulusoy ve Ali Bilgin’in katılımıyla 26 Aralık Cumartesi günü Eskişehir Özdilek Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşen galaya Eskişehirli hayranlar yoğun ilgi gösterdi.

 eskisehir3

Çağatay Ulusoy ve filmin yönetmeni Ali Bilgin, geçtiğimiz gün Eskişehir’de Delibal‘ın hayranlarıyla bir araya geldi.  Eskişehir Özdilek Alışveriş Merkezi, Cinetime salonlarında gerçekleşen film gösteriminden önce hayranlarının karşısına çıkan Çağatay Ulusoy ve filmin yönetmeni Ali Bilgin, konuklara teşekkürlerini iletti. Heyecanını dile getiren Ulusoy, “Sizinle bir arada olmak çok güzel” dedi.

eskisehir1

Bilgin, Leyla Lydia Tuğutlu‘nun dizi çekimleri nedeniyle aralarında olamadığını belirterek, sevgilerini ilettiğini söyledi. Oyuncuların davetlileri selamlamalarının ardından akşam saat 19.00’da hep birlikte film izlemesine geçildi.

Aynı üniversitede okuyan Barış ve Füsun’un sarsıcı ve ezber bozan büyük aşklarını beyaz perdeye taşıyan Delibal 25 Aralık Cuma günü vizyona girdi.

Delibal’ın şimdi sıra yurt dışı galalarına geldi. 30 Aralık akşamı Almanya’da Berlinde gala gecesi var.

Bana göre gala geceleri Ankara, Bursa, İzmir, Adana ve Diyarbakır gibi büyük şehirlerde de yapılmalıydı.

Ayrıca filmin baş rol oyuncuları Çağatay Ulusoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Yönetmen Ali Bilgin Tv kanallarında canlı yayınlara katılmaları gerekir. Filmin tanıtımı ve gişe yapması için reklam şart.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

Not: Haber ve görseller Ay Yapım – Persona Sanat Basın Bülteni.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir