Paramparpa / Cihan Gürpınar da, kurulan tuzaklardan paramparça oldu!

TV Programları

Ekran AlıntısıPRÇ21.1

Star Tv’nin izlenme rekorları kıran “Parampaça” dizisinden baba Cihan Gürpınar’ da başına gelen belalardan kurtulamadı, kendisine kurulan tuzaklardan, onun da hayatı paramparça oldu.

Başlıca rollerini Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Ebru Özkan, Cemal Hünal,Tolga Tekin, Nursel Köse, Ahu Yağtu, Bülent Düzgünoğlu, Burak Tozkoparan ve Civan Canova oynuyor.

Yönetmeni Cevdet Mercan, yapımcı firma da Endemol Türkiye olan dizinin başladığı ilk bölümünden bu tarafa her hafta Pazartesi gecelerinin ve haftanın dizilerinde de tartışmasız birincisi durumunda. Dün akşamki reytinglerde de, Total’de % 9,15 rating ile 1.sırada, AB’de % 8,40  ile Survivor’un ardından 2.sırada yer almıştır.

Kızlarına karşı örnek bir baba olan Cihan, karısı Dilara’dan 19 yıldır çekmediği kalmamış ve ayrılıyor. Başında bir asalak gibi olan babası Rahmi ayrı bir sorun, öz oğluna gelini Dilara ile bir olarak dert üstüne dert açıyor. Gönlünü kaptırdığı Gülseren’e, kendisine atılan çamurlar nedeniyle bir türlü kabul ettiremiyor.  Oğlu Ozan ise ayrı bir dert, babasına bir inanıyor, bir inanmıyor. Kızı Cansu bazen babasına inanmakta tereddütte kalıyor.

Cihan Gürpınar bu bölümde babası Rahmi Beyin para ile satın aldığı “Alev Tuzcu” objektiflere yakalanması basına yansıtılır. Özkan da bu fırsatı ganimet bilir, gazeteyi Gülser’in iş yerinin kepengine asar. Gülseren sabah gelinde, görmesiyle, Özkan ile aralarında tartışır. Ama Gülseren içine kurt düşer.

Cihan bu pisliği temizlemek için avukatı Yıldırım işe el koyar, araştırmaya başlar. Bu asılsız haber okulda her iki kızı için ayrı bir sorun olur. Hazal arkadaşlarına, babam yakışıklı, karizma, istediği kadınla olur. Annemle de zaten ayrılar der. Cansu ise benim babam yapmaz öyle bir şey diyerek babasını savunur.

Ekran AlıntısıPRÇ21.2BB Ekran AlıntısıPRÇ21.2

Dilara bu haberi gazetelerde görünce önce inanamaz. Rahmi Bey, sen üzülme kızım, bunu Gülseren Hanım düşünsün. Dilara, bu komplo olabilir mi, siz mi ayarladınız? Benden gizlemeyin siz mi yaptınız deyince, Rahmi Bey ben yaptım diye ifşa eder. Sırf Gülseren’in huzurunu kaçırmak için yaptığını söyler.

Ekran AlıntısıPRÇ21.3 Ekran AlıntısıPRÇ21.3B

Cihan Gülseren’e açıklama yapmak ister ama Gülseren onu dinlemek istemez. Cihan, yeter artık, bıktım uzandım, rol yapmaktan, içimdekileri sana söyleyememekten, yüreğimden geceni sana anlamamaktan, bıktım usandım. Sana açıklama yapmak zorundayım, sen benim için çok değerlisin. Sen benim kıymetlimsin, ilk tanıştığımız günden beri aklımdasın. Arık yüreğimdesin, ikimizin arasında bir şey var, bunu sen de biliyorsun, ben de biliyorum. Yeter artık, bırakalım bu sahte davranmayı. Benim hayatımdaki kadın sensin. Aklımdaki kadın sensin, yüreğimde ki, bunu sana anlatmam lazım.

Ekran AlıntısıPRÇ21.4A

Oturur masaya Cihan bütün gerçekleri Gülseren’e anlatır. Bu fotoğrafın nasıl çekildiğini anlatır. Bütün gazeteler tekzip gönderdiğini, yapanı bulacağını söyler.

Ozan’nın birlikte çalıştığı arkadaşı Müge de bu olayı okur ve Ozan’a bu haberi söyler. Ozan Cihan Gürpınar’ın oğlu olduğunu Müge güya bilmez. Ozan annesine, gazeteyi göstererek hesap sorar. Rahmi Bey, yavrum senin baban bu, senin baban çığrından çıktı diyerek, doldurulur. Ozan gelir babasına, sen nasıl kendini küçük düşürdün diye  hesap sorar. Cihan Bey ayrıca oğluna, ben bunları yapar mıyım, düzmece bunlar diye iknaya çalışır. Ozan ikna olmaz çıkar gider.

Ekran AlıntısıPRÇ21.5

Gülseren’in avukatı Candan Hanım arabasını Özkan’nın arkadaşının tamirhanesi getirir, işi bitince eve bırakmasını ister. Yıldırım Candan Hanımın eski kocasıdır, 6 yıl önce boşanmıştır. Cihan’a ben hep beni aldatıyor mu diye yaşadım, bilirim bu durumları.

Diğer taraftan evde Hazal, Rahmi Bey sürtüşmesi devam eder. Rahmi Bey, ben senin Dilara annene benzemem veririm ağzının payını. Rahmi Bey, binicilik kulübündeki yangın olayını Hazalın çıkarttığını, o nedenle bileğini yaktığını öğrenir.

Ekran AlıntısıPRÇ21.6

Dilara’nın habere tepkisini Gülseren  Cihan’a sorar. Cihan belki de o yaptırmıştır diyerek şüphelerini belirtir.

Keriman, evin ipotek borç taksitleri için Özkan’dan para alamayınca, kaynak olarak Osman’ı görür. Onunla yemeğe çıkar, para isteyeyim derken, Osman kendi borçlarından bahseder. Keriman aç gözlülüğü ile cumbo karidesleri yutar. Sıra hesap ödemeye gelince, Osman benim üzerimde nakit yok diyerek, Keriman’a kredi kartı ile hesabı ödetir, üstüne 10 lira bahşiş bıraktır. Ben sana yarın sabah öderim der ama, uyanık Keriman hava alır, ava giderken avlanan kendisi olur. Osman gelip de bu parayı ödemez.

Ekran AlıntısıPRÇ21.7

Özkan Canan Hanımın arabasını teslim eder, Canan Hanım bir şeyler ikram eder ve o gece orada kalır. Güzel bir birliktelik geçirirler. Sabah eve gelen Dilara, Özkan’ı Canan’ın evinde görünce beyninden vurulmuşa döner. Hemen Canan Hanıma avukatlığından azleder.

Ekran AlıntısıPRÇ21.8

Dilara eve geldiğinde Canan’ın Özkan ile birlikte gir gece geçirdiğini Rahmi Beye söyleyince Rahmi Bey, yuh artık diyerek tepkisini gösterir.

Alev Rahmi Beye arayarak Cihan Beyin avukatı Yıldırım geldiğini söyler. Alem, yüklü bir para karşılığı Rahmi Bey ile televizyona çıkıp açıklama yapması için tekrar anlaşır.

Ekran AlıntısıPRÇ21.9

Yıldırım Cihan’ı arayarak her şeyi Alev’in televizyonu açıklayacağını söyler. O sırada Gülseren ile olan Cihan her şey oraya çıkacağını söyler. Ama beklenen açıklama tersine çıkar. Bu açıklamalar, Dilara, Rahmi Bey, Gülseren ve Cansu dinlerler. Alev daha da ileri giderek, Cihan Beyin Dilara’dan boşandıktan sonra evlenmeyi düşündüklerini söyler. Yıldırım ağzı açık kalır, Cihan da şok olur. Bu bir organizasyon, büyük tuzak Yıldırım, der. Rahmi Beyi, gol be diyerek çok sevinir. Cihan avukatına bu kadın için en yüksek tazminat davası açmasını ister.

Ekran AlıntısıPRÇ21.11

Cansu da bu laflardan çok etkilenir, annesi Gülseren’e sarılarak ağlar. Cihan Gülseren’in evine gelir, tekrar sorar. Sen inanıyor musun bütün bu söylenenlere. Gülseren küçük de olsa şüphelendiğini söyler. Cihan ben aksini ispat edeceğim, sana da, cümle aleme de…

Ekran AlıntısıPRÇ21.12

Dilara Gülseren’nin iş yerine  giderek, Alev hayatımızdan çıktı diyordum ama, çıkmamış. Başka bir kadın daha vardı, Alev son almayacak diyerek doldurur, verir gazı gider.

Ekran AlıntısıPRÇ21.13

Bu haber her yere, bütün internet sitelerine yayılmıştır. Cihan, Alev’e öfke ile gitmek ister, Yıldırım engel olur. Ekmeğine yağ sürme. O sırada gelen oğlu Ozan da, baba gitme, Yıldırım abi haklı demesi ve babasından özür dilemesi Cihan’ı mutlu eder. Aslan oğlum diyerek, sarılır öper.

Ekran AlıntısıPRÇ21.14

Hazal, Rahmi Beyin ne yapmak istediğinin farkındadır. Odasına girer ve bilgisayarından bilgileri kopyalar. Kendi bilgisayarına ve flaş belleğe alır. Rahmi Bey, Hazal’ın odasına gelir, annen biliyor mu yangının senin çıkardığını. Cansu’nun atının senin yüzünden yarışamayacağını duyunca sen tatile götürecek mi? Hazal, tedbirini almıştır. Alev Hanımın babası Cihan ile resmini gösterir, bu tezgahı babam senin kurduğunu görünce ne diyecek? Rahmi Bey, çok kötü olur, kozlar karşılıklıdır. Kızım sen normal değilsin, senin içine şeytan girmiş. Hazal, ya Rahmi dede, kimin torunuyum?

Ekran AlıntısıPRÇ21.16

Gülseren ile Derya Alev Hanımın iş yerine giderek, pasta ve böreklerinden satmak isterler. Kadın almaz, o sırada Cihan Bey Alev Hanıma telefon eder, Cihan Canım nasılsın, deyince Gülseren her şeyi duyar ve anlar. Yıldırım bu konuşmayı kayır ediyordur diye kestirir. Gülseren çok etkilenir, Cihan’ın yalan söylediğini zanneder.

Avukat Canan Dilara’nın kendisine tepki göstermesi ve tavır alması sebebi nedeniyle karşı taarruza geçer. Özkan’ın çalıştığı tamirhaneye giderek, ona yardım edeceğini söyleyerek, çocukların karışması nedeniyle hastaneye 5 milyonluk tazminat davası açacağını, Cansu’nun da velayet davası açacağını söyler.

Keriman da Gülseren’in iş yerine gelerek, Cihan Gürpınar seni boynuzlamış, o kadından da bir de çocuk yapıyorlarmış dermesi, zaten morali bozuk Gülseren’i çileden çıkartır. Metreslik de nereye kadar deyince, Gülseren de lafın altında kalmaz, hırsızlık da nereye kadar. Börek almak isteyen Keriman’ı tutar kolundan dışarı atar.

Ekran AlıntısıPRÇ21.15

Keriman kardeşi Özkan’ın tazminat davası açacağını duyunca, çok sevinir, kurban olayım sana kardeşim der ve kelinden öper.

Dilara ve Hazal seyahate çıkarlar.  Ozan dede sen hafta sonu ne yapıyorsun der, Dede de her şeyi anlar, hizmetçileri de 2 gün tatil verir. Kendisi de 2 günlüğüne Sapanca’ya gider, evi Ozan’a bırakır. Şoför Bahtiyar’ı da gönderir. Ozan kız arkadaşı Müge’yi şoför Bahtiyar’ın dayısı olduğu söylemişti. Ozan Müge’yi eve getirir. Müge bahçeyi, evi görünce inanılmaz beğenir. Bütün evi dolaştırır. Ozan bir şeyler içmeyi teklif eder. Müge, evin zengin oğlunun Ozan olduğunu anlar, o gece birlikte olurlar.

Ekran AlıntısıPRÇ21.17

Gülseren ve Cansu Cihan’ın telefonlarını açmaz. Cihan ne olduğunu merak eder.  O sırada Solmaz Hanım Cihan Beyin bürosuna gelir.

Ekran AlıntısıPRÇ21.15A

Çantadan çıkardığı levyeye göstererek babanın Alper’e vurduğu levye bu. Rahmi Beyin parmak izleri bunun üstünde… Bu evraklar da senin şirketin kopyaları. Sen bunu bana niye yapıyorsun. Yüzündeki morlukları göstererek, Alper yaptı. Cihan, ben sana yardımcı olurum.

Ekran AlıntısıPRÇ21.16A

Cihan kızı Cansu’yu arar, Cansu dürümcü de olduklarını söyler. Annesini ister, Gülseren konuşacak bir şey yok der ve telefonu kapatır. Cihan Yıldırım’a ne olacak benim bu halim, benim bu Alev’i konuşturmam lazım. Cihan şu düştüğümüz hale bak, ağlanacak halimize gülüyoruz. Cihan ben bu Alev’i konuşturacağım. Ve güvenlik şirketini arar. O Alev denen kadına adım adım takip etmelerini ister.

Sabah Müge Ozan’a bir not yazar, bir takım hatıra eşyalar aldığını, nasıl olsa baban Cihan Gürpınar sana daha iyilerini alır. Canım benim çok tatlısın, fakirlik numaralarınla beni çok eğlendirdin. Pek becerebildiğini söyleyemem, seninle geçirdiğimiz gece için çok teşekkür ederim. Senden gerçekten hoşlandım, beni unutma sakın. Notu Ozan’ın yastığının kenarına koyar ve gider. Ve 21.Bölüm burada sona erer.

Ekran AlıntısıPRÇ21.SON

Şimdi ne olacak, Ozan uyandığında notu görünce ne yapacak? Oğlu Ozan’ın yarattığı bu olay da Cihan’ın başını ağrıtacak gibi duruyor. Cihan Gürpınar, Alev Hanımı konuşturup, bu olayın bir düzmece olduğunu ispatlayabilecek mi? Yoksa dizinin adı gibi Paramparça olmaya devam mı edecek? Bekleyip haftaya hep birlikte göreceğiz.

Endemol Türkiye’nin bu güzel yapımı, izleyenlerinin ilgisini ve beğenisini almaya devam ediyor. Bunda oyuncu kadrosunun zenginliği ve de üstün performanslarının etkisi çok büyük olsa gerek!

Keyifli seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Görseller diziden tarafımdan kopyalanarak alınmıştır.

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir