Çağatay Ulusoy, 2016 Yeni yıla Almanya Berlin’de giriyor!

Magazin

cagatay-ulus-043541VM

Çağatay Ulusoy ülkemizdeki Delibal filminin gala gecelerini yaptı. İstanbul, Antalya ve Eskişehir’den sonra sıra yurt dışına geldi. Önümüzdeki günlerde Almaya’ya gidecek ve Berlin’de, 30 Aralık Akşamı Delibal’ın seyircileri ile buluşup, Berlin gala gecesine katılacak.

Delibal filmi 31 Aralıktan itibaren, Avrupa’da Almanya, Avusturya, İsviçre, Belçika, Hollanda, Fransa, İngiltere, Danimarka, İsveç, Norveç, Kazakistan, Türkmenistan, Özbekistan, Kırgızistan, Tacikistan, Gürcistan ve Rusya’da vizyona girecek.

Ertesi gün 31 Aralık yeni yıl. Çağatay Ulusoy 2016’ya Berlin’de girecek. Aynı gece Beyaz Show‘a katılacaklar arasında ilan edilen Ulusoy, maalesef o gece seyredeceğiniz görüntüler bant yayınından olacak.

CU- BEYAZ SHOW

Önceki gün Beyazıt Gülercan, Çağatay Ulusoy ile Leyla Lydia Tuğutlu‘yu stüdyoya aldı ve yılbaşı çekimleri yapıldı, Ulusoy ve Tuğutlu’ya sorulan soruları cevapladılar. Çekimde Delibal’da söylediği “Mutlu Sonsuz” parçasını söyledi. Sesinin kısık olması nedeniyle, klipteki tadı alamayacaksınız.

beyaz shorw 31 aralık çekim

Çağatay Ulusoy, yeni yıl 2016’a Berlin’de girecek. Kanal D ekranlarında Beyaz Show’da göreceğiniz Çağatay Ulusoy bant yayından olacak. Sevenleri onu canlı yayında görmek istiyorlardı. Keşke Ulusoy, bu çekimi kabul etmese, Ocak içinde tüm Delibal oyuncu tüm ekibi ile canlı yayın programına katılsalardı. Hem izleyici daha çok keyif alır, hem de Delibal filminin çok güzel reklamı olurdu.

Bir organizasyon hatası diyelim.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

 

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir