Çağatay Ulusoy Şubat’ta reklam filmi çekecekmiş!

Magazin

CW40K5vWkAEx4dA

Çağatay Ulusoy, beş yılda şöhret basamaklarını çok hızlı tırmandı. İki dizi ve iki de sinema filmi yaptı. Bunu sadece görselliği ile değil, oyunculuktaki başarısı ile bu noktaya geldi. Son çektiği Delibal Sinema filmi, tabiri yerinde ise süper olmuş. Çağatay bu film için imajını değiştirmiş, kilo vermiş, saçlarını uzatış, 6 ay içince bateri dersler almış, bu filme hazırlanmıştır.

Bu gün Hürriyet’te yayınlanan Hakan Gence’nin Çağatay Ulusoy ile yapılan bir röportajını okudum. Satır arasında Şubat ayında reklam çalışması olacağını söylemiş. Medcezir dizisinde oynarken rol arkadaşları, Serenay Sarıkaya, Hazar Ergüçlü ve Taner Ölmez değişik reklam filmlerinde boy gösterdiler. Ben Çağatay’a niye reklam filmi gelmiyor diye hep merak etmişimdir. Bu durumu geçmiş yıllarda yazdığım blog yazılarımda belirtmiştim. 17 Kasım 2014 yazdığım blog yazımı okursanız göreceksiniz.  Çağatay Ulusoy’a Medcezir’de Yapımcı’dan reklam desteği! /

O günlerde Çağatay Ulusoy’un devam eden bir mahkemesi vardı. O nedenle firmalar reklam vermedikleri söylenmişti. O mahkeme dosyaları kapanmış olmalı.

Hele şükür, bir firmanın reklam yüzü olmayı, oynamayı kabul etmiş ki Şubat ayında reklam çalışması olacağını söyledi.

CXQIT1sWkAQgjB0

Son iki yıl içinde fanları Çağatay’ı reklam filmlerinde görmek istiyoruz diye sosyal medyada bas bas bağırdılar. Nihayet dilekleri yerine geliyor. Artık bir konfeksiyon firması mı olur? Traş köpüğü mü? Traş Bıçağı mı? Şampuan ya da parfüm mü olacak? Hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Ekran-AlıntısıMD48.Yaman-TIRAŞ2-300x199 Ekran-AlıntısıMD48.Yaman-parfüm-300x217

Haydi Çağatay Ulusoy… Sen bir firmanın reklam yüzü olamayı şimdilerde fazlasıyla hak ettin. 2010 yılında bir iç çamaşırı firmasının 5 liralık Çağatay tişörtleri kapışılıyorsa?

Dizilerin aranan starı olarak; Hem sen, hem de reklamını yapacağın firmaya kazandıracaksın!

Hayırlı olsun diyelim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir