Çağatay Ulusoy, Yeni Yıla Hollywood Yıldızları ile New York’ta Girecek!

Magazin

Çağatay Ulusoy Ülkemizde yıldızı kısa zamanda parlayan oyuncularımızdan biri… Çok isabetli dizi ve sinema filmlerinde oynamış, gösterdiği üstün performansı ile adını dünya ülkelerinde duyurmuştur.

Ulusoy geçtiğimiz Ağustos ayı sonlarında Amerika’ya uçmuş, yaklaşık 3.5 aydır Los Angeles‘te yaşıyor. Yabancı dilini geliştirmenin yanında oyunculuk dersleri alıyor, Hollywood sanatçıları ile dostluğunu arttırıyor.

Şimdi de; Takvim.com’un haberine göre, 2018 yılına Hollywood’ün ünlü sanatçıları ile Vip davet almış. Yakışıklı oyuncumuz yeni yıla Blake Lively ile Ryan Reynolds’un New York’taki malikanesinde verecekleri partiye katılacakmış.

Geçtiğimiz aylarda Los Angeles’te oyuncu koçu Lori Lively sayesinde Hollywood’un kapısını aralamış, dünyaca ünlü oyuncu Blake Lively’nin ablasından ileri oyunculuk dersleri alan Ulusoy, pek çok yönetmen ve yapımcıyla tanışmış ve birçok oyuncuyla da dost olmuştu.

 

Önceki yıl (2015) 42.Altın Kelebek Ödülünü, Medcezir dizisindeki Yaman karakteri olarak başarılı oyunculuğu ile “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü almıştı.

Önümüzdeki hafta (10 Aralık Pazar akşamı) açıklanacak 44.Altın Kelebek Ödüllerinde En İyi Erkek Dizi Oyuncusu dalında beş aday arasında bulunuyor. Kazanma şansı yüksek olan Çağatay Ulusoy, şayet Pantene Altın Kelebek Ödülünü kazandıysa, ödülünü almak üzere İstanbul’a gelecektir. Ödülünü alacak ve tekrar Amerika’ya dönecektir.

Bu Vip daveti kabul eden Ulusoy, yıldız yağmurunun yaşanacağı partideki tek Türk olacaktır.

Geçtiğimiz yıl da moda devi Dolce & Gabbana’nın Los Angeles’taki pijama partisine katılan ünlü oyuncumuz Hollywood starları ile tanışmıştı.

 

2018 Yeni yıla Hollywood yıldızları  girecek olan Çağatay, Amerika vatandaşı ve Dünya Starı olma yolunda (1). 2018 yılında da ÇağatayUlusoy’u Hollywood’da sıkça göreceğiz. Çağatay Ulusoy, yıllar önce verdiği bir demeçte oyunculuğunu ve vizyonunu geliştirmek için Amerika’ya girmek istediğini söylemişti. (2) Ulusoy böylece o hayalini gerçekleştirmiş oluyor.

Hollywood’un gözde çifti Lively ile Reynolds, yılbaşı akşamı evlerinde verecekleri davette yıldızları ağırlayacak, onların arasında Ulusoy da olacak.

Blake Lively’nin ablası Lori Lively sayesinde ABD’deki çevresini genişleten Ulusoy, yeni yıla New York’taki lüks malikanede girecek.

Bugünkü magazin basınında ve sosyal medyada Çağatay Ulusoy’un bu haberi ile çalkalanıyor.

Allah gönlüne göre verdi Çağatay, şimdi Netflix dizi filminde Yavuz Sultan Selim’in tılsımlı gömleğini giyince dünya sanatçısı olacaksın. Dilerim istediğin Oscar ödülünü de sahip olursun.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası 

(1) : Çağatay Ulusoy Dünya Starı Olma Yolunda!

(2) : Medcezir, Çağatay Ulusoy’u Hollywood’a taşıyor!

Not: Kaynak haber Takvim.com’dan alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir