Çağatay Ulusoy’dan Bir Sevindirici, Bir Üzücü Haber!

Magazin

Çağatay Ulusoydan bir sevindirici, bir üzücü haber. Bildiğiniz gibi Ulusoy, Neflix’in İnternet dizisi Hakan: Muhafız’da baş rol oynuyor. Bu Hakan: Muhafız dizisinin ilk sezonuna ait 10 bölümü yayınlandı. İkinci sezona ait bölümler geçtiğimiz yaz çekildi ve şimdi de 26 Nisanda bu bölümler yayına verilecek. 3-4.sezonlar için de onay alındı. Üçüncü sezon çekimlerine de Mayıs ayı içinde başlanacak ve sonra da 4.sezon çekimlerine sıra gelecek.

Ben hep ondan yeni bir sinema filmi bekliyorum. Dikkat ederseniz (onu ateşlemek için) önerimi; Blog yazılarımda yazıyorum.

Önce sevindirici haberden bahsedelim. Okuduğum bir habere göre;

Ünlü yönetmen Tarantino merakla beklenen yeni filminde Çağatay Ulusoy’a rol vereceğini açıklamış. Konuşmasını şöyle devam etmiştir. “The Protector’da Çağatay’ı çok beğenmiştim. Çok çalışkan bir oyuncu. Onunla çalışmak çok keyif verici olacak.” demiş. 5 Aralık Hakan: Muhafız gala gecesinde çok yakın olmuşlardı.

Diğer taraftan geçtiğimiz aylarda Los Angeles’teki United Talent Agency ajansı ile bir anlaşma imzalamıştı. Bir Hollywood yapımcının sinema filminde kısa da olsa bir rol almasını bekliyorum. Artık zamanı çoktan geldi.

Gelelim beni hiç memnun etmeyen kötü habere… Bir magazin gazetesinde Çağatay Ulusoy’un ticarete atılacağını yazıyordu. Los Angeles’te Türk yemeklerinden Mantı, çay, kahve ve Türk Lokumu gibi lezzetleri satacakmış. Herkes biliyor Ulusoy’un on parmağında on marifet var. Yapar ama, bu işler onun işi değil, bırakın bu işleri başkaları yapsın, yaptırsın. O sanatını icra etmeli, herkes bildiği işi yapsın… Türk seyircisi, Dünya Seyircisi onu oyunculuğu ile tanıdı. Ondan beklentileri çok daha büyük. Çağatay’da kameraların çok sevdiği bir ekran yüzü, tipi ve oyunculuğu var. Şu yaptığı 5-6 dizi ya da sinema filminden çok daha kaliteli, onu Hollywood’a taşıyacak yapımlara yönelmeli. Çağatay’ın yüzüne de söyledim, ben kendisini oğlum gibi severim, yıllarca ticaret yaptım. O işler ekip işi, adam çalıştırmak çok zor ve zahmetli iş ve kafa yorar, sanatını sekteye vurur.

Hazır ABD’de sanat dünyası ve Hollywood’a çok yakınken o oyunculuğa, bütün enerjisini o yönde harcamalı. Dünya Sanatçısı olma yolunda, daha yolun başında çok daha başarılı olacağı, bırakın para kazanacağı onu çok daha mutlu edecek sanatı var. Hep söyler, hisleri onu doğru yolu bulduracak iki defa düşünüp karar vermesini diler ve beklerim.

Çağatay Ulusoy’un yaşı henüz çok genç, düşündüğü işleri yapacak daha çok zamanı olacaktır. Milyonlarca Dünya seyircisi onu çok daha kaliteli yapımlarda oyunculuğunu görmek istiyor.

Çağatay’a son sözüm; Bir koltuğa iki karpuz sığmaz. Biri mutlaka düşer, parçalanır. Yine de her şeyin doğrusunu kendisi bilir.  Ona en yakın menajeri Engin Aykanat var. Birlikte en doğru kararı vereceklerdir.

Yolun açık olsun Çağatay… Milyonlar seni ekranlarda görmek, sinema perdesinde izlemek istiyor, Unutma…

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

1 thoughts on “Çağatay Ulusoy’dan Bir Sevindirici, Bir Üzücü Haber!

  1. Hello there I am so happy I found your blog page, I really found you by accident,
    while I was looking on Bing for something else, Anyways I am here now and would just
    like to say thanks a lot for a tremendous post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t
    have time to read it all at the moment but I have book-marked it and also added in your
    RSS feeds, so when I have time I will be back
    to read much more, Please do keep up the awesome job.authentic hockey jerseys Chinahttps://wiki-coast.win/index.php?title=Football_-_tennis_experiences_-_large_and_therefore_brief_nu_2112063637&oldid=257036http://andresvowr303.unblog.fr/2021/01/20/american-footbal-capacity-rank-on-behalf-of-week-13-the-mo/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir