Güllerin Savaşı 56.Bölüm Sonunda Şok Final!

TV Programları

cats gülru-gülfem

Güllerin Savaşı’da geçtiğimiz Cumartesi akşamı 56.Bölüm ekranlarımıza geldi. Baş rollerini Damla Sönmez, Canan Ergüder, Barış Kılıç ve Sercan Badur’un oynadığı dizi benim ilgi ile izlediğim dizilerden biri. Dizide geçen bölümlerde şok üstüne şoklar yaşadık. Geçen Haziran’da Cihan karakterini oynayan Sercan Badur şakağına dayadığı tabancadan çıkan tek kurşunla intihar etmişti. Sercan Badur’un diziden ayrıldığını zannederken yeni sezonda tekrar dizide olduğunu gördük. Sık sık senarist değişikliği olması nedeniyle olsa gerek, konuda zig zağlar oluyor. Şu sıralarda ilk başladığı bölüm yazarları, Melis Civelek ve Sırma Yanık öykü ve senaryoyu birlikte yazıyorlar.

Medyapım’ın Güllerin Savaşı’nın 56.Bölüm sonunda da bir şok daha yaşadık. Köşkün eski emektar kalfalarından Münevver Hanım sanki öleceğini hissetti. Bu sırrını açıklamak ister. Münevver Ana; “Bu yolculuğa üstümdeki yükü atmadan çıkmak istemiyorum.” diyerek,  yetimhanede yetiştirdiği analık yaptığı Aslan Kral lakaplı (Kaan Ece) Tibet Yalçın’dan Gülfem Sipahi’yi çağırmasını ister.

Ekran AlıntısıGS56.3

Gülfem Hanım, Aslan Kral ile gazetelerde çıkan skandal haber nedeniyle, Tibet Yalçın’a çok kızmıştır. Bir davet sonunda asansör çıkışında magazin basının çektiği resimler nedeniyle rezil olmuştur. Tibet Yalçın onu arayınca çılgına döner ve çağrıldığı adrese gider. Önce içeri girmek istemez. Ben sadece buraya o açıklama dediğin hakaret zincirini hak ettiğin cevabı vermek için geldim.

Ekran AlıntısıGS56.2

Tibet Yalçın’ın ısrarı üzerine içeri girer. Gülfem, Münevver Hanımı görünce şaşırır. Önce Tibet Yalçın ile Münevver Hanımın alakasını çözmekte zorlanır. Münevver Hanım, ağzındaki baklayı çıkartır, ben sana gerçeği söyleyeceğim. Sana bir yalanı yaşattılar kızım. Sen kendi kardeşine düşman oldun. Bu kardeş kavgasını bitir. Sizin babalarınız bir. Gülfem anlamaz, evet biz Cihan ile bunun farkındayız. Münevver; Cihan değil, senin kardeşin Cihan değil. Gülru… Sen Salih Efendin kızısın. Sen Gülru’nun ablasısın deyince, Gülfem çok şaşırır. Gözleri büyür, ne diyeceğini bilemez. Ve büyük şok sırrın açıklanması ile 56.bölüm sona erer.

Ekran AlıntısıGS56.1

Şimdi ne olacak? Gülfem önce Halide’nin annesi olmasını kabullenememişti. Şimdi de bahçıvanım dediği Salih Efendinin babası olmasını nasıl hazmedecek. Rahmetli bahçıvan Salih de, Halide ile bir kaçamak yapmış, Gülfem doğmuş. Gülru ile Gülfem’in babaları bir, anneleri ayrı kardeş. Gülfem Cihan ile kardeş bile değil. Uyanık hizmetkar Halide, köşkün hanımın çocuğu ölü doğması ile kendi çocuğunu yerine koymuştur. Bu durumda bütün köşk mal mülk Cihan’a ait. Şimdi asıl kavga Gülru ile değil, Cihan ile mi başlayacak! Cihan karakterini oynayan Sercan Badur, bu dizi ile oyunculuktaki yeteneğini gösterdi, çok da başarılı oynuyor.

Bu gelişmeler doğrultusunda, ilerleyen bölümlerde çok da heyecanlı bölümler bizleri bekliyor.

güllerin-savaşı-33.-bölüm-resmi

Güllerin Savaşı’nda 56.Bölüm sonunda yaşanan bu şok final, izleyiciyi gerçekten çok şaşırttı. Şimdi merak ettiğimiz konu, Gülfem ile Gülru abla kardeş olarak bu kavga devem edecek mi, hep birlikte göreceğiz.

İyi seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not. Görseller diziden alınmıştır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir