Yeni Sezon Dizilerinde görülmeyen ünlü oyuncular kim? Yeni projeleri ne!

TV Programları

cats ünlü oyuncular

2015 yılı yeni Sezonu dizileri geçtiğimiz Eylül ayı başında Tv kanallarında başladı. Dizilerde görmeye alıştığımız dizileri final yapan, bir çok sevilen ünlü oyuncuları göremedik. Bu oyuncularımız ya yüzlerini dinlendiriyor, ya da kendileri için yeni bir yapım arayışındalar. Kim bu oyuncular derseniz, magazin basınında, sosyal medyada sık sık gördüğünüz isimler. Bu oyuncularımızı önümüzdeki aylarda kanallarda görebileceğimiz gibi, aralarında 2016 yılı Eylül ayına, yeni sezonu bekleyenler de var. İşte o ünlü oyuncularımız; Halit Ergenç, Kenan İmirzalıoğlu, Engin Akyürek, Kıvanç Tatlıtuğ, Kerem Bursin ve Çağatay Ulusoy’u sayabiliriz.

Şimdi bu oyuncularımız ile ilgili edindiğimiz bilgiler doğrultusunda ne gibi planları olduklarını göz atalım.

 

HALİT ERGENÇ :

halit_ergenç

4 Sezon devam eden, Kanuni Sultan Süleyman karakterini canlandıran Halit Ergenç, Muhteşem Yüzyıl dizisi ile ününe ün katmıştır. Tims Productions tarafından yapılan, Show Tv ekranlarında 5 Ocak 2011’te başlamış, 4 Ocak 2012 tarihinden itibaren Star Tv’e ekranlarından devam etmiş, 11 Haziran 2014 tarihinde 139.bölümde final yaparak sona ermiştir. Muhteşem Yüzyıl oynadığı sürede onlarca ödüle layık görülmüş ve 45 Dünya Ülkesinde gösterilmiş, yada hala gösterilmektedir.

1,5 yıldır yüzünü unutturmak için dinlenen Halit Ergenç şu günlerde yeni oynayabileceği senaryoları okumaktadır.  Geçtiğimiz günlerde elinde bir dosya ile görüntülenen Ergenç, Arap ortaklı 03 Production ile anlaşma yapmıştır. Bölüm başına 100 bin TL. alacağı söylenen Halit Ergenç, beğendiği bir senaryo olursa en erken Ocak 2016’dan itibaren yeni bir dizide oynayacağını tahmin ediyorum. İş uzar senaryo bulunamaz, kadro oluşturulamazsa  Eylül 2016’a da kalabilir.

 

KENAN İMİRZALIOĞLU :

kenan imirzalıoğlu

Geçtiğimiz Haziran ayında final yapan “Karadayı” dizisinde Berguzer Korel ile baş rolü oynamıştı. Üç sezon Atv’de devam eden dizi 115.Bölüm ile final yaparak mutlu sonla bitmiştir.

Şu günlerde yeni bir dizi ile adı anılmayan İmirzalıoğlu, kız arkadaşı Sinem Kobal ile birlikte tatil yapıp, vakit geçirmeyi yeğlemiştir. Dizi sürelerinin uzunluğundan şikayet eden Kenan İmirzalıoğlu, Karadayı’dan sonra dizilerde oymayacağını açıklamış, sinema sektöründen uzak kalmamak için yapmak isteği film projeleri olduğunu söylemiştir. Bu durumda, onu en erken 2016 Eylül yeni sezonda bir dizide belki görebiliriz.

 

ENGİN AKYÜREK :

CS0iZiAW4AEGXTo

Kara Para Aşk dizisinde Tuba Büyüküstün ile baş rolü oynayan sevilen oyuncu Engin Akyürek, bu dizideki başarılı oyunculuğu ile 2015 Seul Drama Ödülleri‘nde “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü alarak ülkemize haklı bir gurur yaşattı. Ay yapım’ın dizisi olan Kara Para Aşk geçtiğimiz Temmuz’da final yapmıştı. Mahcup, yakışıklı oyuncu şimdilerde de Kara Para Aşk’taki muhteşem performansı ile 43.Uluslaraarası Emmy Tv Ödülüne aday gösterilmiştir.  Şu sıralarda yeni bir dizi için adı geçmeyen Akyürek’in 23 Kasım’da Emmy ödüllerinde “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü alırsa şaşmam. Artık onu 2016 yılının ilerleyen aylarında yeni bir dizide görebiliriz.

 

KIVANÇ TATLITUĞ :

kivanc-tatli-yeni dizi

En son Kurt Seyit ve Şura dizisinde izlediğimiz Kıvanç Tatlıtuğ‘u uzun zamandır yeni bir projede göremedik. Geçtiğimiz Eylül ayında da yeni bir dizide görülmedi. Kurt Seyit ve Şura dizisinde baş rolu Zeynep Farah Abdullah ile oynamış, diziye sonradan giren Fahriye Evcen ile anlaşamamış, dizi erken final yapmıştı.

Ay Yapım ile 3 yıllık anlaşması olan Tatlıtuğ’un şu sıralardı “Kod Adı Uzak” adlı yeni bir projeden bahsediliyor. Geçtiğimiz günlerde Ay Yapım’dan Kerem Çatay, Kıvanç Tatlıtuğ ve babası Erdem Tatlıtuğ’un katıldığı yemekte birlikte olmuşlar. Bu yemekte yeni dizi projesi görüşüldüğü tahmin ediliyor. Şayet anlaşma sağlandıysa en erken 2016 Ocak ayında ya da, sonraki aylarda Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisi ile ekranlara gelebilir.

 

KEREM BURSİN :

kerem bursin

Kerem Bursin son olarak, Güneşi Beklerken ve Şeref Meselesi dizileri ile adından söz ettirmiştir. 26 Bölüm ekranlara gelen Şeref Meselesi’nden sonra her hangi bir dizide yer almayan yakışıklı oyuncu, şu sıralarda sevgilisi Serenay Sarıkaya ile Amerika yolcusu. Bir aydan önce dönmeyeceklerini göre, Kerem Bursin’in şu sıralarda yeni bir dizisinden söz edilmiyor. Kerem Bursin, Serenay Sarıkaya ile “Günaydın Sevgilim” adlı bir sinema filmi çekeceklerinden bahsediliyor. Bu film çekiminden sonra şayet bir dizide oynar ise 2016 yılı içinde ekranlara geleceğini söyleyebiliriz.

 

ÇAĞATAY ULUSOY :

çağatay ulusoy

Medcezir dizisinin Haziran 2015’de 77.Bölümde final yapması ile Çağatay Ulusoy, Temmuz sonunda 2.sinema filmi için kamera karşısına geçti. Leyla Lydia Tuğutlu ile baş rolü oynadığı “DELİBAL” filmini Ay Yapım’dan Ali Bilgin çekti. Adından oldukça söz edilen Delibal’ın 1 Ekim’de gösterime giren ilk fragmanı Sosyal Medyada çok ses getirdi. 25 Aralık‘ta sinemalarda gösterime girecek bu filmin tanıtım fragmanını bu güne kadar 1,5 milyonun üzerinde kişi tarafından tıklayarak izlemiş.

Çağatay Ulusoy Eylül başında sinema filmi bitiminde Ay Yapım’la yeni bir dizi için prensipte anlaştı ve hemen Amerika’ya Los Angeles‘a uçtu. İki aydır orada, yabancı dilini geliştiriyor ve WorkShoplarda oyunculuk eğitimi alıyor. Sevenleri heyecanla ondan yeni dizi haberini bekliyorlar. Daha önce 2016 Ocak ayında yeni dizisinin ekranlara geleceği söylense de, şimdilerde bu dizi projesinin Eylül 2016 yeni sezona ertelendiği söyleniyor. Yeni dizisi için Ay Yapım ile bölüm başına ücretin 45 bin lira alacağı söylense de menajeri Engin Aykanat bu ücretin iki katı olduğunu ifade etti.

Çağatay Ulusoy 25 Aralık’ta vizyona girecek sinema filminin gala gösterimlerinde bulunmak için İstanbul’a dönecektir. Daha sonra yeni dizisi için ilk ağızdan haberlerini alacağız.

İşte böyle sevgili okurlar: Bu ünlü oyuncularımız bir süre ekranlarda yüzlerini unutturduktan sonra tekrar yeni yapımları ile önümüzdeki aylarda sizlerle olacaklardır.

Bütün oyuncularımıza yeni projelerinde başarılar, uzun soluklu olmasını dilerim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir