Kara Sevda’nın 5.Bölümde neler olacak? Emir’in hedefi Kemal’in ailesi!

TV Programları

Ekran Alıntısıkara sevda 5.1

Ay Yapım’ın tutkulu dizisi ‘Kara Sevda’nın 5.bölümü bu hafta Star Tv ekranlarına geliyor. Emir, karısı Nihan’ı elden kaçırmamak için yeni bir hamleye hazırlanıyor.

EMİR’İN YENİ HEDEFİ, KEMAL’İN AİLESİ

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı Kara Sevda’da bu hafta; Kemal ve Nihan’ın geçmişini öğrenen Emir’in, Kemal’in ailesi üzerine oynadığı kirli oyun ekrana gelecek. Kemal’in en hassas noktası olan ailesi, Emir’in hedefindedir. Tarık ve Zeynep’in zaaflarını öğrenen Emir, yeni planını kurgular.

 Kemal’in,  Nihan’ın atölyesinde olduğunu öğrenen Emir, yeni planlarını devreye sokar. Bu planlar, yaşanacak büyük olayların habercisidir.

Nihan’ın Kemal’le görüşmesinin ardından, Emir’le (Kaan Urgancıoğlu) aralarındaki ipler iyice gerilir. Emir’in Nihan’a koyduğu keskin sınırlar, Nihan’ı geri dönüşü olmayan bir yola sokar. Nihan’ın buna rağmen alacağı karar,  Kemal’i bir kez daha Emir’in hedefi haline getirir.

Ekran Alıntısıks.5.4

Emir’in tehditlerine daha fazla boğun eğmek istemeyen Önder, çıkış yolu arar. Girdiği riskli araştırmada buldukları, Önder için yeni soruların başlangıcıdır.

Ekran ks.5.2

Kemal Nihan’dan uzak durma kararı almışken, Nihan’ı hayatının tam ortasında bulur. Nihan’ın emrivakisi, Kemal’in elini kolunu bağlayacaktır. Asu ise Nihan’ın Kemal’e yaklaşmasının ne kadar tehlikeli olduğunu sezer.  Nihan’ı hayatlarından uzaklaştırmak için oyunlarına başlar.  Asu’nun hamlelerine Nihan güzel bir dersle karşılık verir.

Zeynep’e kaydolduğu ajanstan yeni bir iş teklifi gelir. Bu teklifle Zeynep’in hayatı hiç tahmin etmediği bir dönemece girer. Öte yandan Ozan, Zeynep’le arkadaşlığını ilerletmek için adım atar.

Ekran Alıntısıks.5.3

Emir, Kemal’le olan savaşını, onun en hassas olduğu yere taşır.  Artık Kemal için de Emir’le olan savaşının kuralı değişecektir.

Kara Sevda’nın 5.Bölümü bu hafta Çarşamba akşamı Star Tv ekranlarında olacak.

 Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Fragman ve haber Ay Yapım – Persona Sanat Basın Bülteninden alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir